BBC je naručio remake Dracule, Mark Gattis i Steven Moffat napisat će novu seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
BBC je naručio remake Dracule, Mark Gattis i Steven Moffat napisat će novu seriju

BBC je naručio remake Dracule, Mark Gattis i Steven Moffat napisat će novu seriju

Ranije ove godine pisali smo o novoj BBC-jevoj adaptaciji Stokerovog romana o Drakuli, a sada je mreža i službeno naručila prvu sezonu serije koja će nositi naslov… Dracula. U veljači u razgovoru za RadioTimes Gatiss i Moffat najavili su svoj novi projekt:

“Radimo Drakulu za BBC. To će trajati najmanje dvije godine”, objasnio je Gattis i dodao: “Nećemo raditi na novim nastavcima Sherlocka dok radimo Drakulu, tako da se to neće dogoditi u neposrednoj budućnosti. Nikad ne govorite nikad, ali ne – nemamo ideju za nove nastavke”.

Steven Moffat i Mark Gatiss će raditi na remakeu Dracule za BBC

Srećom, nakon zadnje dvije traljave sezone Sherlocka dvojac će malo odmoriti od popularnog detektiva, a Moffat je već prepustio Doctora Whoa Chrisu Chibnallu.

Rad na Drakuli, na pisanju scenarija, započeo je u ožujku, a očekuje se kako će BBC emitirati projekt kasno sljedeće godine. Slično poput Sherlocka – Dracula će se emitirati kao serija od tri epizode u filmskom trajanju od 90 minuta. Variety piše da će se serija odvijati u 1897. godini, a bavit će se dolaskom poznatog Transilvanijskog grofa u viktorijanski London. Osim BBC-ja koji će emitirati Draculu svojim gledateljima — ostatak svijeta moći će pratiti seriju na Netflixu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861