Watchmen: Ususret svojoj jesenskoj seriji HBO je predstavio kratki video – serijala.com
Trenutno čitaš
Watchmen: Ususret svojoj jesenskoj seriji HBO je predstavio kratki video

Watchmen: Ususret svojoj jesenskoj seriji HBO je predstavio kratki video

Samo je mjesec dana ostalo do premijere jedne od najočekivanijih jesenskih serija — HBO-ovih Watchmena. Mreža je jučer predstavila i novi promotivni materijal u vidu kratkih pitanja i odgovora s novim video materijalom.

Video tek nešto duži od dvije minute obiluje novim scenama, ali i objašnjenjima showrunnera Damona Lindelofa i redateljice i producentice Nicole Kassel, dok Regina King i Jeremy Irons imaju nešto za reći kao talent ispred kamera. Watchmen je hvaljeni strip Alana Moorea i Davea Gibbonsa smješten u alternativnu prošlost u kojoj je na snazi zakon koji je zabranio djelovanje maskiranih superheroja. U središtu adaptacije se nalazi Regina King kao nova superheroina koja se pridružuje nasilnoj pobuni protiv opresivnog policijskog aparata, a među glumcima će joj se pridružiti Jeremy Irons, Jean Smart, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II i Tim Blake Nelson.

HBO-ova serija je nastavak Mooreovog i Gibonsovog stripa iz 1986., u kojoj sada i policija mora skrivati svoja lica maskama. Prva sezona Watchmena počinje 20. listopada na HBO-u i dan kasnije na regionalnoj podružnici.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861