CW odlučio stvoriti novi lik, ulogu Kate Kane neće preuzeti nova glumica – serijala.com
Trenutno čitaš
CW odlučio stvoriti novi lik, ulogu Kate Kane neće preuzeti nova glumica

CW odlučio stvoriti novi lik, ulogu Kate Kane neće preuzeti nova glumica

Nakon što je prije desetak dana Ruby Rose odlučila napustiti Batwoman — CW javlja kako su odlučili ostaviti njen lik, Kate Kane, u prošlosti. Kostim Batwoman navući će novi lik, trenutno nazvan “Ryan Wilder”. TVLine donosi detalje, a Wilder opisuju kao “nimalo sličnu Kate Kane”.

Podsjetimo — u iznenađujućem potezu Ruby Rose je zahvalila svojim kolegama s kojima je radila u prvoj sezoni i objavila je da se neće vraćati naredne sezone koja je već ranije naručena.

Izvori za Deadline potvrdili su da taj potez nije bio motiviran činjenicom da se Rose prošle godine ozlijedila na snimanju i skoro ostala paralizirana. CW i producenti serije i dalje su u potrazi za novom glumicom koja će uskočiti u herojske čizme glavne junakinje Batwoman. Samo što to sada više neće biti Kate Kane. U proteklim danima dalo se naslutiti da Ruby Rose nije bila zadovoljna na setu serije zbog dugih i teških radnih dana, a i nije se baš nešto slagala s kolegama. Vjerujte kome hoćete.

Batwoman je svoj debi je imala pretprošle godine u tradicionalnom CW-ovom crossoveru, a nova serija se vratila nešto sitno u prošlost, u trenutak kad Kate Kane (Ruby Rose) tek započinje svoje maskirane avanture. Sada ćemo vidjeti što će učiniti s “Ryan Wilder”. Naša preporuka je ugasiti cijelu seriju i napraviti novu s Harper Row aka Bluebird.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861