Ruby Rose napušta Batwoman, serija traži novu glavnu glumicu – serijala.com
Trenutno čitaš
Ruby Rose napušta Batwoman, serija traži novu glavnu glumicu

Ruby Rose napušta Batwoman, serija traži novu glavnu glumicu

Samo nekoliko dana nakon finala prve sezone superherojske drame Batwoman — CW javlja da se glavna glumica, Ruby Rose, neće vratiti sljedeće sezone. U iznenađujućem potezu Rose je zahvalila svojim kolegama s kojima je radila u prvoj sezoni i objavila je da se neće vraćati naredne sezone koja je već ranije naručena.

Izvori za Deadline javljaju da taj potez nije bio motiviran činjenicom da se Rose prošle godine ozlijedila na snimanju i skoro ostala paralizirana. CW i producenti serije u potrazi su za novom glumicom koja će uskočiti u herojske čizme glavne junakinje Batwoman.

Mi nismo previše pratili prvu sezonu serije za čiji smo pilot rekli da je “jedan od najgorih pilota sezone”. Batwoman je svoj debi je imala pretprošle godine u tradicionalnom CW-ovom crossoveru, a nova serija se vratila nešto sitno u prošlost, u trenutak kad Kate Kane (Ruby Rose) tek započinje svoje maskirane avanture. Tko će naslijediti Ruby Rose još nije poznato, a zašto je točno Rose napustila seriju vjerojatno nećemo saznati tako brzo.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861