The Last of Us: Scenarist Chernobyla i Naughty Dog razvijaju seriju za HBO – serijala.com
Trenutno čitaš
The Last of Us: Scenarist Chernobyla i Naughty Dog razvijaju seriju za HBO

The Last of Us: Scenarist Chernobyla i Naughty Dog razvijaju seriju za HBO

Craig Mazin, autor prošlogodišnjeg Chernobyla adaptirat će za HBO jednu od najboljih videoigara svih vremena, The Last of Us, ekskluzivno doznaje The Hollywood Reporter.

Prema pisanju američkog medija Neil Druckmann, autor Playstationove ekskluzive, surađivat će s Mazinom na projektu što je nešto što se vrlo rijetko događa u svijetu adaptacija videoigara. Carolyn Strauss će producirati za HBO, a Evan Wells za Naughty Dog. Serija će se temeljiti na igri izdanoj 2013., a postoji mogućnost da će adaptirati i dijelove priče iz nadolazećeg, visokoočekivanog, nastavka. The Last of Us Part II izlazi 29. svibnja ove godine kao jedna od posljednjih ekskluziva za PlayStation 4.

The Last of Us prati Joela, muškarca u svojim kasnim četrdesetima koji iz područja karantene mora prošvercati tinejdžericu Ellie. Radnja igre odvija se dvadeset godina nakon što je misteriozni virus poharao svijet i većinu čovječanstva pretvorio u nekakvu vrstu zombija.

Pročitaj još

Craig Mazin je velik obožavatelj igre koja je prodana u otprilike dvadesetak milijuna primjeraka i osvojila brojne nagrade struke. The Last of Us je originalno bio planiran kao film, ali nakon što je proveo šest godina u pretprodukcijskom paklu — drago nam je što će projekt ipak završiti na HBO-u. Gdje ovako nešto i pripada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861