Otkazani AJ and the Queen i Almost Family nakon jedne sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Otkazani AJ and the Queen i Almost Family nakon jedne sezone

Otkazani AJ and the Queen i Almost Family nakon jedne sezone

Dva novaka su pala u zadnjih nekoliko dana. Netflix je odlučio stati na kraj svojoj komediji predvođenoj RuPaulom nešto manje od dva mjeseca od premijere, dok su već slabo gledanoj Almost Family na Foxu zadnji čavao zadale optužbe za seksualno zlostavljanje protiv njenog vodećeg glumca.

Deset epizoda AJ and the Queen je izašlo na streaming servisu 10. siječnja gdje je RuPaul, uz goste iz svog Drag Racea, opet uskočio u drag. Zajedno s Michaelom Patrickom Kingom (autorom HBO-ovog The Comebacka i CBS-ovih 2 Broke Girls), RuPaul je za Netflix dizajnirao desetodijelnu priču o drag queen Ruby Red koja uz desetogodišnjaka AJ-a odlazi na turneju po istoku SAD-a.

Nešto stariji Almost Family je imao malo više vremena da (ne) impresionira gledatelje svojom… neobičnom premisom. Serija je pratila grupu ljudi čiji život mijenja neočekivano saznanje da su braća i sestre, a sve ih spaja šef klinike za umjetnu oplodnju koji je oplodio njihove majke vlastitim uzorcima. Epizode je vodio odličan glavni ženski trojac Brittany Snow, Megalyn Echikunwoke i Emily Osment koje su utjelovile novopečene sestre, dok je ulogu spomenutog šefa klinike preuzeo Timothy Hutton.

U međuvremenu, protiv Huttona su se pojavile optužbe za silovanje maloljetnice koje su ovoj seriji zadale zadnji čavao u lijesu pa ju je Fox otkazao dva tjedna od dvostrukog finala prve sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861