The Last of Us: Autori serije kažu da će “Part II” ekranizirati u više od jedne sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
The Last of Us: Autori serije kažu da će “Part II” ekranizirati u više od jedne sezone

The Last of Us: Autori serije kažu da će “Part II” ekranizirati u više od jedne sezone

Finale prve sezone HBO-ove hit-serije The Last of Us emitiralo se sinoć. Epizoda je dostupna na HBO Maxu, a na domaćem linearnom kanalu emitirat će se večeras. Serija je u prvoj sezoni rušila rekorde gledanosti, a mišljenja o samim epizodama su većinom pozitivna iako ih ima i negativnih. HBO je još u siječnju naručio drugu sezonu, a obožavatelji videoigre tada su se pitali kako će i koliko priče iz druge igre sama serija adaptirati. Autori serije, Craig Mazin i Neil Druckmann, za Variety su rekli da će priča druge igre trebati više od jedne televizijske sezone.

Na pitanje hoće li druga sezona uključivati cijelu priču iz druge igre, Mazin je rekao: “Ne. Nema šanse.” Druckmann je dodao: “Bit će više od jedne sezone.” Sami autori nisu željeli otkriti hoće li priča druge igre trajati dvije ili tri sezone kako bi se u potpunosti obradila, ali Mazin je rekao: “Točno ste primijetili da nismo rekli koliko sezona. Ali više od jedne je svakako točno.”

HBO kaže: “Prva sezona serije ima 9 epizoda i odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu, iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srcedraparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz SAD i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

U glavnim ulogama su Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie, Gabriel Luna kao Tommy, Anna Torv kao Tess, Nico Parker kao Sarah, Murray Bartlett kao Frank, Nick Offerman kao Bill, Storm Reid kao Riley, Merle Dandridge kao Marlene, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon, Elaine Miles kao Florence, Ashley Johnson i Troy Baker.

Serija “Тhe Last of Us” temeljena je na istoimenoj hvaljenoj videoigri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation® platforme, a scenarij i izvršnu produkciju potpisuju Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija je nastala u koprodukciji sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan i Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog potpisuju produkciju.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861