Clarice i SEAL Team mogli bi se nastaviti na CBS-ovom streameru Paramount+ – serijala.com
Trenutno čitaš
Clarice i SEAL Team mogli bi se nastaviti na CBS-ovom streameru Paramount+

Clarice i SEAL Team mogli bi se nastaviti na CBS-ovom streameru Paramount+

Najnovije vijesti o budućnosti CBS-ovih serija Clarice i SEAL Team govore kako obje drame razmišljaju o preseljenju na streaming servis Paramount+ u svojoj potencijalnoj nadolazećoj sezoni. Za one koji su to propustili, Paramount+ je CBS-ov streaming servis koji je nastao prije dva mjeseca iz dosadašnjeg CBS All Access nakon spajanja CBS-a i Viacoma.

Vojnička drama SEAL Team se već četiri sezone emitira na CBS-u s Davidom Boreanazom u glavnoj ulozi te je ove godine davala solidne rezultate (za razliku od npr. potonule Clarice). Deadline doznaje kako bi peta sezona SEAL Team vjerojatno emitirala prvih nekoliko epizoda na CBS-u, kao i dosad, ali bi se za ostatak sezone preselila na Paramount+. Motivacija za ovaj potez je pretežito financijska te se vjeruje da bi vjerni gledatelji pratili SEAL Team na Paramount+ te bi se tako povećala pretplatnička baza. Finale trenutne sezone bit će 26. svibnja.

S druge strane, Clarice je u puno većim problemima kao najmanje gledana CBS-ova serija ove godine. No, kako ovaj serijalizirani nastavak The Silence of the Lambs navodno postiže puno veći uspjeh na Paramount+, razmišlja se o preseljenju cijele (potencijalne) druge sezone na taj streamer.

Priča prati Clarice Sterling koja za FBI lovi serijske ubojice, seksualne predatore i ostale psihopate. Osim tradicionalnih proceduralnih epizodnih priča, serija se bavi i privatnim životom Clarice Sterling u Washingtonu, a naslovnu ulogu je dobila Australka Rebecca Breeds (Home and AwayThe Originals). Za prvu sezonu je zasad planirano 13 epizoda s finalom zakazanim za 24. lipnja.

Iako nove sezone za obje serije još uvijek nisu potvrđene, vrlo je vjerojatno da će u slučaju obnove obje serije preseliti na Paramount+. Dok se SEAL Team nema što brinuti, Clarice ima još nešto manje od pola prve sezone da dokaže da je vrijedna spašavanja.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861