Seal Team (“Mornarički specijalci”) — druga sezona premijerno na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Seal Team (“Mornarički specijalci”) — druga sezona premijerno na AXN Adriji

Seal Team (“Mornarički specijalci”) — druga sezona premijerno na AXN Adriji

Uzbudljiva američka ratna serija “Mornarički specijalci” (Seal Team) regionalnu premijeru svoje druge sezone imat će od 2. listopada na AXN Adriji. “Mornarički specijalci” ratna je drama koja prati profesionalne i privatne živote članova elitne postrojbe koji treniraju, planiraju i realiziraju najopasnije misije s visokim ulozima koje država stavlja pred njih.

Vođa Jason Hayes, kojeg kolege iznimno poštuju, izuzetno je intenzivna osoba čiji kućni život itekako pati zbog njegove ratničke osobnosti. Uz njega u timu su ljudi od najvećeg povjerenja: Ray Perry, Sonny Quinn i Clay Spenser — sva trojica iznimni i požrtvovani vojnici koji se svi bore s nekim svojim unutrašnjim demonima. Iza njih kao podrška rade zapovjednik Eric Blackburn, CIA analistkinja Mandy Ellis i Lisa Davis zadužena za logistiku i neslužbena “velika mama” cijelog tima koja je zadužena, između ostalog, i da ih opremi s najmodernijim oružjima. Svi oni zajedno žive za opasne misije razasute diljem svijeta s kojih se možda nikad neće vratiti i koje itekako ostavljaju traga na njihovim obiteljima. Ipak, patriotizam i neustrašivost ovog specijalnog tima neumorno ih gura dalje.

Glavne role povjerene su sjajnoj i već uvelike poznatoj četvorci. Hayesa portretira David Boreanaz, ovdašnjim gledateljima poznat i po ulozi u “Kostima” (Bones) i “Buffy, ubojica vampira”. Raya Perryja igra Neil Brown Jr. (The Walking Dead, “Straight Outta Compton”), Sonnya Quinna A.J. Buckley (CSI: NY), dok Claya Spensera glumi Max Thieriot. U ostalim ulogama pojavljuju se Jessica Pare (“Mandy Ellis”), Toni Trucks (“Lisa Davis”) i Judd Lormand (“Eric Blackburn”). Uz premijeru druge sezone ovdašnjim gledateljima posebno će biti zanimljiva i treća koja je između ostalog snimana ovo ljeta na više lokacija u Beogradu, a koja će se u našoj regiji moći gledati u proljeće 2020. Ukupno 22 epizode druge sezona “Mornaričkih specijalaca” (Seal Team) premijerno će se kod nas moći pogledati na AXN Adriji od 2. listopada, u tjednom terminu, srijedom od 21 sat.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861