Yellowstone: Četvrta sezona serije ruši rekorde gledanosti – serijala.com
Trenutno čitaš
Yellowstone: Četvrta sezona serije ruši rekorde gledanosti

Yellowstone: Četvrta sezona serije ruši rekorde gledanosti

Premijera četvrte sezone Paramountove serije Yellowstone oborila je vlastiti rekord gledanosti. U nedjelju navečer premijeru je gledalo preko osam milijuna gledatelja što je skok od 104% nasprem premijere treće sezone. Deadline javlja da su to najveće brojke za neku kabelsku seriju još od 2018. kada je epizoda AMC-jeve zombi-drame The Walking Dead rezultirala sličnim brojkama.

Usporedbe radi premijeru četvrte sezone “Igre prijestolja” pratilo je 6.6 milijuna gledatelja. Osim broja očiju pred malim ekranima Yellowstone ruši rekorde i u najbitnijoj demografiji gledatelja, onoj od 18 do 49 godina u kojoj je ostvarila rejting od 3.26 što je za 84% bolje nego prošle sezone. Yellowstone, perjanica mreže, ostvarila je i ove rekorde u svim ostalim demografijama mjerenja gledanosti.

“Gledanost četvrte sezone Yellowstonea samo je još jedan od razloga zašto smo oduševljeni učvršćivanjem našeg odnosa s Taylorom [Sheridanom] i iskorištavanjem ovog ogromnog zamaha zajedničkim izgrađivanjem franšize.”

— Chris McCarthy, predsjednik mreže

Paramount je najavio i spin-off 1883 koji će svoju premijeru imati 19. prosinca. Serija će se pretpostavljamo odvijati u 1883. godini i ovaj članak smo napisali samo da iskušamo novi WordPressov quote plagin jer budimo realni nitko zaista ne prati Yellowstone i ovo je sve laž u koju ne želimo vjerovati.

2 komentara
    • Ma šalimo se malo, gledao sam ja većinu prve sezone i odustao jer je sapunica. Lijepo izgleda, budžet je na razini, kadrovi su prekrasni, ali… neki plot pointovi su bili direktno pokradeni iz daytime soapova. I dio glumačke postave je očajan. Cole Hauser je jedini koji je dobro castan.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861