Premijera nove serije “Straža” (The Watch) 19. studenog na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera nove serije “Straža” (The Watch) 19. studenog na HBO GO-u

Premijera nove serije “Straža” (The Watch) 19. studenog na HBO GO-u

Nova serija “Straža” (The Watch), inspirirana likovima iz romana Terryja Pratchetta, imat će premijeru 19. studenog na HBO GO-u, kada u ponudu stiže svih osam epizoda.

“Straža” prati nevjerojatnu skupinu neprilagođenih, Gradsku stražu, koja je prisiljena pronaći hrabrost da spasi svijet, pritom iznenadivši čak i sebe. Komična, ali uzbudljiva serija suprotstavlja trolove, vukodlake, čarobnjake i druge nevjerojatne junake sa zlom zavjerom za uskrsnuće golemog zmaja koji bi doveo do uništenja života kakvog poznaju. Moderna i inkluzivna serija glavnog scenarista i izvršnog producenta Simona Allena inspirirana je likovima iz poznatih romana Terryja Pratchetta o svijetu Diska, uključujući kapetana Gradske straže Sama Vimesa, posljednje potomkinje plemstva lady Sybil Ramkin, naivnog, ali herojskog Carrota, tajanstvenu Anguu i genijalnu forenzičarku Cheery zajedno sa stražinim vlastitim osebujnim prikazom Smrti.

U seriji glume Anna Chancellor, James Fleet, Ingrid Oliver, Ruth Madeley, Hakeem Kae-Kazim, Bianca Simone Mannie i Paul Kaye. Glasove daju Ralph Ineson, Wendell Pierce i Matt Berry. Režiju potpisuju Craig Viveiros, Brian Kelly i Emma Sullivan. Glavni autor serije je Simon Allen, a pridruženi su Joy Wilkinson, Catherine Tregenna, Amrou Al-Kadhi i Ed Hime. Izvršni producenti su Hilary Salmon, Ben Donald i Richard Stokes za BBC Studios, Rob Wilkins za Narrativia, Simon Allen i Craig Viveiros. Johann Knobel je producent, a Simon Rogers dizajner produkcije.

https://www.youtube.com/watch?v=Px-ljMM_EeM
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861