Yellowstone bi mogao završiti već ovoga ljeta – serijala.com
Trenutno čitaš
Yellowstone bi mogao završiti već ovoga ljeta

Yellowstone bi mogao završiti već ovoga ljeta

Najpopularnija serija u Americi, kaubojska sapunica Taylora Sheridana Yellowstone, mogla bi završiti u narednim mjesecima, piše Deadline. Serija je prvi dio svoje pete sezone predstavila prošle jeseni, a drugi dio pete sezone trebao bi se emitirati u ljetnim mjesecima. Izvori za Deadline tvrde da je Kevin Costner umjesto dogovorenih 65 dana što je trebao provesti na setu za prvi dio sezone proveo svega 50 dana, a da je odlučio smanjiti svoju dostupnost produkciji za drugi dio sezone na tjedan dana. Costner trenutno radi na svojim kaubojskim filmovima “Horizon”.

Izvršni producent serije Taylor Sheridan navodno je odlučio riješiti se Costnera tako da završi samu seriju i počne snimati novu s većinom glumačke postave Yellowstonea, ali s možebitnim dodatkom Matthewa McConaugheyja. Pozadinu cijele ove zavrzlame potencijalno se može povezati i s činjenicom da je Paramount prodao seriju konkurentnom streaming servisu Peacocku i da su odlučili izbjeći tužbe tako da jednostavno ugase seriju i snime novu za Paramount+ i da je cijela ova priča samo paravan.

Bilo kako bilo, Yellowstone ima još cijeli dio pete sezone, a kad on završi vidjet ćemo što će se točno dogoditi. Ako se niste umorili od kauboja, Sheridan je već napravio prequel 1883, a ta serija će imati svoj spin-off 1883: The Bass Reeves Story, trenutno se emitira 1923 s Harrisonom Fordom i Hellen Mirren, u planu je 6666, potom serija smještena u četrdesete godine prošlog stoljeća i serija smještena u šezdesete.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861