Prvi teaser: Breaking Bad film možemo očekivati za mjesec i pol na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi teaser: Breaking Bad film možemo očekivati za mjesec i pol na Netflixu

Prvi teaser: Breaking Bad film možemo očekivati za mjesec i pol na Netflixu

Netflix je upravo potvrdio vijesti koje smo mislili da nikad nećemo čuti. Filmski nastavak jedne od najboljih serija na televiziji ovog desetljeća ne samo da je snimljen, nego i dolazi na streaming servis za manje od dva mjeseca! Premijera je zakazana za 11. listopada na Netflixu, a nešto kasnije će se emitirati i na rodnom AMC-u.

Nakon što se Bob Odenkirk malo izlanuo prije nekoliko dana o tajnom projektu na kojem je radio Aaron Paul (ili možda obojica), Netflix nije imao izbora nego objaviti službeni naziv i datum premijere Breaking Bad filma. Doduše, službena objava je bila u planu tek u ponedjeljak, no Netflix je slučajno otkrio naziv filma na svojoj stranici što su fanovi vrlo brzo uhvatili. El Camino: A Breaking Bad Movie će služiti kao nastavak Breaking Bad serije koja je svoju epsku završnicu emitirala u jesen 2013. godine, a pratit će Jesseja Pinkmana (Aaron Paul) u njegovoj potrazi za srećom i slobodom.

Kako možemo vidjeti iz kratkog videa, uz Paula u filmu bi se mogao pojaviti i Charles Baker kao Jessejev prijatelj Skinny Pete, no osim Jesseja, imena ostalih likova i glumaca su i dalje strogo čuvana tajna. Aaron Paul kaže da je nakon čitanja scenarija izrazito zadovoljan s napisanim, ali i sa snimljenim, što ulijeva nadu u ovaj filmski nastavak.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861