The Mandalorian se vraća sljedećeg Božića, Disney naručio Ahsoku – serijala.com
Trenutno čitaš
The Mandalorian se vraća sljedećeg Božića, Disney naručio Ahsoku

The Mandalorian se vraća sljedećeg Božića, Disney naručio Ahsoku

Ostala je još samo jedna epizoda druge sezone Mandaloriana, ali Disney je jučer potvrdio da je naručio treću sezonu koja stiže sljedećeg Božića. Produkcija na novim nastavcima već je krenula, ali nove avanture Pedra Pascala i zelenog muppeta gledat ćemo godinu dana nakon završetka emitiranja druge sezone.

Osim datuma premijere treće sezone Mandaloriana Disney je i službeno potvrdio da je naručena serija čija će se radnja vrtiti oko Ahsoke Tano (Rosario Dawson), koju smo imali prilike vidjeti u sjajnoj petoj epizodi druge sezone Mandaloriana. Jednostavno nazvana Star Wars: Ahsoka mogla bi se pojaviti oko Božića kao i treća sezona Mandaloriana, ali obzirom da je Disney naručio i Star Wars: Rangers of the New Republic još nije poznato koja će od te dvije serije prva ići u produkciju i emitiranje.

Lucasfilm i Disney su najavili da će se sve tri serije događati u otprilike slično vrijeme i da će se na koncu priče njihova radnja ispreplesti u nekakvom većem eventu. Što će to točno biti i kada — ne znamo, a Disney nije pojasnio svoje planove. Osim Mandaloriana, Ashoke i Rangers of the New Republic, Lucasfilm je najavio o Star Wars: Lando, Star Wars: Andor i Star Wars: Obi-Wan Kenobi.

Star Wars: Andor se počeo snimati u Londonu prije otprilike dva tjedna, a ta serija će se pozabaviti pričom Cassiana Andora (Diego Luna), jednog od junaka filma Star Wars: Rogue One. Ali čekajte! Ni to nije sve jer je naručen i triler Star Wars: Acolyte koji će napisati Leslye Headland i čija će radnja biti smještena 200 godina prije prvih filmova u mračniji dio univerzuma i pratit će posljednje dane Visoke Republike. Justin Simien će se pak okušati u animaciji i Disney je najavio njegovu seriju Star Wars: Visions. Ta serija će pak biti niz animiranih kratkih filmova koje će crtati japanski anime majstori.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861