Apple i HBO u borbi za novu J.J. Abramsovu seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Apple i HBO u borbi za novu J.J. Abramsovu seriju

Apple i HBO u borbi za novu J.J. Abramsovu seriju

Čini se kako J. J. Abrams nema dovoljno projekata na rasporedu pa si je natovario još jedan. Variety javlja kako se upravo odvija pravi mali rat za novu Abramsovu znanstveno-fantastičnu seriju između Applea i HBO-a, iako su Warner Bros. i Bad Robot otvoreni i za druge potencijalne ponuđače.

Projekt pod trenutnim nazivom Demimonde je znanstveno-fantastična drama o jednoj obitelji koja se sastoji od majke, koja radi kao znanstvenica, njezinog muža i njihove kćeri. Nakon što svo troje sudjeluju u stravičnoj prometnoj nesreći, majka upada u komu, a njezina kćer počinje kopati kroz majčine eksperimente u podrumu. Jedan od njih je odvede u drugi svijet usred planetarne bitke protiv monstruozne, opresivne sile. Njezin otac odlazi za njom tamo. Očekuje se da će Demimonde pronaći dom do kraja tjedna, s tim da su HBO ili Apple spremni izravno naručiti seriju.

Abrams je scenarist pilota, a najvjerojatnije bi se prihvatio i redateljske palice. Kolika će Abramsova uloga biti nakon uvodne epizode nismo baš sasvim sigurni. Nakon pilota Losta Abrams se manje-više udaljio od serije, dok je za Fringe napisao ili barem izravno sudjelovao u stvaranju još pet epizoda.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861