Tribes of Europa: Netflixov post-apokaliptični SF, sniman i u Hrvatskoj, stiže za dva tjedna – serijala.com
Trenutno čitaš
Tribes of Europa: Netflixov post-apokaliptični SF, sniman i u Hrvatskoj, stiže za dva tjedna

Tribes of Europa: Netflixov post-apokaliptični SF, sniman i u Hrvatskoj, stiže za dva tjedna

Jedna od prvih ovogodišnjih serija koja (zasad) izgleda poprilično obećavajuće je post-apokaliptični SF Tribes of Europa. Šest epizoda je snimljeno u jesen 2019. godine u Češkoj, Njemačkoj te u Hrvatskoj, gdje je jedna od lokacija bila poznati antifašistički spomenik ustanku na Petrovoj gori, javio je tada Jutarnji list. Spomenik se čak može vidjeti i na službenom posteru u nastavku.

Tribes of Europa je smješten u 2074. godinu kad je Europa podijeljena između različitih ratujućih plemena, a Europska unija samo je relikvija prošlosti. Radnja prati troje tinejdžera Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) i Elja (David Ali Rashed) koji slučajno u šumi nailaze na oštećenu letjelicu. U njoj pronalaze misterioznu kocku koja postaje glavni objekt od interesa sukobljenih plemena te se vodeći trojac nađe u središtu konflikta.

Trailer odiše atmosferom netom završenog The 100, dok će kombinacija engleskog i njemačkog jezika možda nekoga asocirati i na Dark, čiji je produkcijski tim uključen u izradu serije. Svih šest epizoda Tribes of Europa dolaze na Netflix 19. veljače.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861