HBO Max: Gossip Girl se vraća na male ekrane u srpnju, XOXO – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Max: Gossip Girl se vraća na male ekrane u srpnju, XOXO

HBO Max: Gossip Girl se vraća na male ekrane u srpnju, XOXO

Skoro dvije godine nakon što je reboot najavljen, HBO nas je napokon počastio prvim pogledom na novu seriju iz Gossip Girl Extended Universea. Teaser ne otkriva mnogo više od datuma premijere, ali u ovoj kratkoj minuti moći ćete vidjeti nove junake nadolazeće serije, a to su redom — Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak i Savannah LeeSmith. Kristen Bell se vraća kao glas naslovne Tračerice.

HBO Max je naručio deset epizoda nove serije o popularnoj “Tračerici”, a Variety je javio kako je HBO Max odlučio smjestiti novu seriju osam godina nakon završetka stare. Gossip Girl s Blake Lively se ugasila 2012. nakon šest punih sezona provedenih na televizijskim valovima CW-a. Ovaj put serija će pratiti novu postavu privilegiranih srednjoškolaca s Upper East Sidea i njihove šašave avanture dok pale novac i slikaju svoja lica za Face App. Stara serija bila je bazirana na romanima Cecily von Ziegesar, a nova Gossip Girl bit će isključivo ideja njezinih scenarista. Što ne znači da Cecily von Ziegesar neće skupljati tantijeme, naravno.

Izvršni producenti stare serije, Joshua Safran, Josh Schwartz, Stephanie Savage i Leslie Morgenstein vodit će i novu verziju dok će Gina Girolamo sjesti u showrunnerski stolac. Gossip Girl 2 će svoju premijeru imati 8. srpnja. Domaći HBO još nije potvrdio hoće li serija biti dostupna i na našem HBO GO-u.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861