Premijera nove serije “Tračerica” 26. listopada na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera nove serije “Tračerica” 26. listopada na HBO GO-u

Premijera nove serije “Tračerica” 26. listopada na HBO GO-u

Nova Max Original serija “Tračerica” (Gossip Girl)  imat će premijeru 26. listopada na HBO GO-u, kada u ponudu stiže prvih šest epizoda. Istog dana, u HBO GO ponudu stiže i svih šest sezona originalne hit serije “Tračerica” iz 2007. godine.

Novu seriju je razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side Gotovo, gotovo desetljeće nakon što se izvorna blog stranica Tračerice ugasila, gdje nova je generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora. Uranjajući natrag u skandalozne živote manhattanske elite, serija istražuje koliko su se društvene mreže — i krajolik samog New Yorka — razvili otkad smo zadnji put tračali na stubama Meta. Ali iako su se vremena možda promijenila, drama je bogatija nego ikad.

U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez i Jason Gotay. Joshua Safran je autor i scenarist serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentica je Lis Rowinski. Dvije epizode režirala je Karena Evans, a seriji se pridružio i dizajner kostima iz originalne serije, Eric Daman.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861