HBO Max naručio Gossip Girl spin-off jer zašto ne – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Max naručio Gossip Girl spin-off jer zašto ne

HBO Max naručio Gossip Girl spin-off jer zašto ne

Pisali smo prije nekoliko dana o još jednoj novoj streaming usluzi– HBO Max — koja će se pojaviti na, sad već do nebesa izjeba… fragmentiranom, streaming krajoliku koji svaki dan nudi nešto potpuno novo i ludo. Čini se kako je cilj jednog dana da svaka serija ima svoju aplikaciju pomoću koje ćete je plaćati i gledati. No, digresiramo.

HBO Max — još jedan u nizu streaming servisa pali svoje servere 2020.

HBO Max je upravo naručio deset epizoda nove serije o popularnoj “Tračerici”. Variety javlja kako je HBO Max odlučio smjestiti novu seriju osam godina nakon završetka stare koja se ugasila 2012. nakon šest punih sezona na CW-u. Ovaj put serija će pratiti novu postavu privilegiranih srednjoškolaca s Upper East Sidea i njihove šašave avanture dok pale novac i slikaju svoja lica za Face App. Stara serija bila je bazirana na romanima Cecily von Ziegesar, a nova Gossip Girl bit će isključivo ideja njezinih scenarista. Što ne znači da Cecily von Ziegesar neće skupljati tantijeme, naravno.

Izvršni producenti stare serije, Joshua Safran, Josh Schwartz, Stephanie Savage i Leslie Morgenstein vodit će i novu verziju dok će Gina Girolamo sjesti u showrunnerski stolac. Premijera serije očekuje se tijekom 2020.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861