HBO Max naručio Gossip Girl spin-off jer zašto ne – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Max naručio Gossip Girl spin-off jer zašto ne

HBO Max naručio Gossip Girl spin-off jer zašto ne

Pisali smo prije nekoliko dana o još jednoj novoj streaming usluzi– HBO Max — koja će se pojaviti na, sad već do nebesa izjeba… fragmentiranom, streaming krajoliku koji svaki dan nudi nešto potpuno novo i ludo. Čini se kako je cilj jednog dana da svaka serija ima svoju aplikaciju pomoću koje ćete je plaćati i gledati. No, digresiramo.

HBO Max — još jedan u nizu streaming servisa pali svoje servere 2020.

HBO Max je upravo naručio deset epizoda nove serije o popularnoj “Tračerici”. Variety javlja kako je HBO Max odlučio smjestiti novu seriju osam godina nakon završetka stare koja se ugasila 2012. nakon šest punih sezona na CW-u. Ovaj put serija će pratiti novu postavu privilegiranih srednjoškolaca s Upper East Sidea i njihove šašave avanture dok pale novac i slikaju svoja lica za Face App. Stara serija bila je bazirana na romanima Cecily von Ziegesar, a nova Gossip Girl bit će isključivo ideja njezinih scenarista. Što ne znači da Cecily von Ziegesar neće skupljati tantijeme, naravno.

Pročitaj još

Izvršni producenti stare serije, Joshua Safran, Josh Schwartz, Stephanie Savage i Leslie Morgenstein vodit će i novu verziju dok će Gina Girolamo sjesti u showrunnerski stolac. Premijera serije očekuje se tijekom 2020.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861