CW sezonu započinje u listopadu, Supernatural i Arrow srijedom – serijala.com

CW sezonu započinje u listopadu, Supernatural i Arrow srijedom

Najmlađa mreža je zgusnula svoj temeljito preuređeni raspored, na kojem je čak izmjenjeno čak 9 od 10 mjesta na rasporedu.

 1. Marin Kuharić says:

  Ne sviđa mi se raspored. Svi govore kako ima smisla – meni nema. Ponedjeljkom nisu ništa napravili. Petak je triple facepalm, a utorkom će im obje serije propast.

  Četvrtak im ostaje jak samo zato što su ondje ostavili TVD, a osnažili su si srijedu na račun preostala tri dana. :/

 2. Luck says:

  Emily Owens M.D. prvi propada.. Onda Beauty. Rekao bih čak prvo B&B (onaj kratki klip je OČAJ.. volim Kreuk ali stvarno je loše), ali imaju TVD pa će ih to nositi malo sa početka (kao i TSC ove godine).

  Hart of Dixie bi uz malo reklame mogao biti hit, dobio je lakši termin no ove godine, a potncijala ima. Ali naravno: više reklame će dobiti SVE i JEDNA ostala serija, garantujem.

 3. vox says:

  Ni meni se ne sviđa ovaj raspored a pratim skoro sve sa cw-a :D
  Nzn. zašto guraju te teen serije u pon. kad pon idu većinom serije i emisije koje ciljaju na takvu mladu publiku (DWS, Voice, HIMYM + abc family ugl. svoje serije a znamo kakve su emitira pon ili utorkom) Arrow mi se sviđa i mislim da su mogli slobodno supernatural i arrow staviti pon. Ali nikako baš nikako im neću oprostiti stavljanje NIKITE skupa sa ANTM i to petkom!
  i btw. mogli su se potruditi napraviti trailere jer ih ja na netu nisan pronaša.

  • Hej, Nikitu su obnovili againtst all ods, kao i Dixie. Give ’em some credit.
   Lead inovi su sve manje bitni na velikim mrezama, kamoli na CW-u, tako da… Gledanost njihovih stvari nece puno ovisiti o schedulingu.

   Edit:
   Traileri – kak ne, pa bilo ih je vec kad si poslao komentar. Ali i ostale mreže su ionako svoje objavile negdje oko ponoći po našem vremenu.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *