HBO Max — još jedan u nizu streaming servisa pali svoje servere 2020. – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Max — još jedan u nizu streaming servisa pali svoje servere 2020.

HBO Max — još jedan u nizu streaming servisa pali svoje servere 2020.

Nakon što je prije nekoliko tjedana NBC najavio da će povući The Office (koji nažalost uopće nije u ponudi na “našem” Netflixu) s Netflixa i prebacit ga na svoju buduću platformu — danas su konačno HBO, AT&T i WarnerMedia najavili ime svog streaming servisa.

Računajući kako će brend HBO-a biti najveći mamac potencijalnim korisnicima, servis je dobio ime HBO Max. Prije nego što bilo što dalje napišemo, HBO Max će u proljeće 2020. biti dostupan samo za američko tržište. Pored cijele riznice HBO-ovog sadržaja, HBO Max će uključivati prilično zavidan broj imovine cijelog niza brendova pod Warnerovom kapom. Neki od kojih su i sljedeći: “Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes.”

Već najavljeno povlačenje “Prijatelja” s Netflixa upotpunila je i vijest da će “Princ s Bel Aira” ekskluzivno biti dostupan korisnicima HBO Maxa. Tako da ako želite gledati prastare serije — odite u Ameriku i prijavite se za HBO Max.

Naravno — brojni nadolazeći originali s HBO-a sada će biti streaming ekskluzive za HBO Max. Nije poznato još koliko će ta nova platforma koštati, a ni što to znači za postojeće pretplatnike HBO-ovih servisa. Hoće li biti dvije odvojene platforme, jedna samo za HBO i jedna s HBO-ovim serijama i svime ostalim nije još posve poznato.

Ono što jest poznato je činjenica da se domaći korisnici još ne moraju brinuti za svoj džep jer HBO Adria javlja da “nema trenutnih planova za Europu.”

https://www.youtube.com/watch?v=LCS4CaZ9dwg

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861