HBO Max stiže i kod nas – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Max stiže i kod nas

HBO Max stiže i kod nas

Svježe vijesti stižu od kolega iz HBO-a. Nakon što je HBO Max ove godine upalio svoje servere na sjevernoameričkom kontinentu — čini se da ćemo i mi doći na red. HBO Adria javlja da je Andy Forssell, voditelj HBO Max Globala, tijekom razgovora na Web Summit konferenciji najavio da će se u drugoj polovici 2021. godine započeti s unapređivanjem HBO streaming usluga u Europi u HBO Max.

Pored cijele riznice HBO-ovog sadržaja, HBO Max uključuje prilično zavidan broj imovine cijelog niza brendova pod Warnerovom kapom. Neki od kojih su i sljedeći: “Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes.”

Uz sve sezone The Officea, HBO Max je dom i “Prijateljima”, a i ekskluzivno mjesto na kojem se može streamati i “Princ iz Bel Aira”. HBO Max je najavio i da će cijelu paletu Warnerovih filmova za 2021. stremati na svojoj platformi u isto vrijeme kad će biti i u kinima. Neki od tih projekata uključuju i blockbustere kao što su Dune i The Matrix 4.

Pročitaj još

Što to sve znači za trenutne korisnike HBO-a ne znamo, ali čim nam kolege iz HBO-a dojave — znat ćete i vi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861