Popularna nezavisna igra Cuphead postaje serija na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Popularna nezavisna igra Cuphead postaje serija na Netflixu

Popularna nezavisna igra Cuphead postaje serija na Netflixu

Iznimno popularna i kritički hvaljena nezavisna video igra Studija MDHR iz 2017. postat će animirana serija na Netflixu. Vijest stiže preko Hollywood Reportera koji potvrđuje da će se serija zvati — The Cuphead Show!.

Cuphead je popularni platformer, dakle igra kroz koju igrač najčešće prolazi s lijeva na desno; skače, izbjegava prepreke, puca, pliva, vrti se, saginje… svašta stvarno. Naravno, osim 2D platformera, postoje i oni koji imaju cjelovito realiziranu 3D okolinu u kojoj… pa rade iste stvari. Cijeli vizualni identitet Cupheada je inspiriran holivudskim crtićima iz 30′-ih godina 20. stoljeća.

Netflixova animirana serija pratit će pustolovine naslovnog junaka, Cupheada, i njegovog brata, Mugmana, koji spuše kockajući se s vragom te sad moraju ispuniti elemente iz ugovorne obveze. C.J. Kettler (Netflixova Carmen Sandiego) vodit će seriju za King Features, a braća Moldenhauer, inače autori video igre, sjest će u fotelje izvršnih producenata.

Cuphead je izdan 2017. i osvojio je brojne nagrade, uključujući i onu za najbolju nezavisnu igru na Game Awardsima. Do srpnja 2019. prodano je više od 4 milijuna primjeraka, a otprilike toliko je i kontrolera i tipkovnica polomljeno igrajući je. The Cuphead Show! zasad nema datum premijere.

Usred popularnosti Cupheada i drugih videoigara, industrija online kasina također je svjedočila značajnom rastu. Kao alternativni oblik zabave igrači mogu uživati u raznim klasičnim i inovativnim kasino igrama koje su dostupne na Slotogateu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861