Predstavljen je prvi poster za Star Trek: Picard – serijala.com
Trenutno čitaš
Predstavljen je prvi poster za Star Trek: Picard

Predstavljen je prvi poster za Star Trek: Picard

Gotovo je nevjerojatno da ćemo ove godine gledati nove svemirske avanture Jeana-Luca Picarda. Sir Patrick Stewart je posljednji put igrao Jeana-Luca Picarda prije 17 godina u nesretnom Star Trek: Nemesisu, a u novom posteru možemo vidjeti da se dosta toga promijenilo u međuvremenu. Ima čak i psa.

CBS All Access je u travnju potvrdio početak snimanja svoje nove serije smještene u svemir Star Treka. Nedavno i službeno naslovljena Star Trek: Picard, serija se upravo snima u Kaliforniji, a prve dvije epizode režirat će Hanelle Culpepper dok će Jonathan Frakes preuzeti redateljski stolac za treću i četvrtu epizodu.

Michael Chabon, izvršni producent i glavni scenarist serije, zajedno je s Alexom Kurtzmanom potvrdio kako će serija svoju premijeru imati u prosincu ove godine. No, sjetimo se samo kako je i Discovery kasnio. Osim Patricka Stewarta u seriji će se pojaviti Alison Pill, Harry Treadaway, Isa Briones, Evan Evagora, Santiago Cabrera i Michelle Hurd. Ako ćete se slučajno naći u San Diegu sljedeće subote — mrzimo vas, ali i imate sreće. Star Trek: Picard će imati panel u legendarnom Hall H na ovogodišnjem Comic-Conu na kojem će se pojaviti većina glumaca i producenata. Očekujemo i novi video materijal.

Distribuciju van Amerike preuzeo je Amazon — gdje ćemo i mi moći pratiti nove avanture sir Patricka Stewarta.

View post on imgur.com

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861