Autor “Johna Wicka” se pridružio scenaristima Marvelove serije Falcon and the Winter Soldier – serijala.com
Trenutno čitaš
Autor “Johna Wicka” se pridružio scenaristima Marvelove serije Falcon and the Winter Soldier

Autor “Johna Wicka” se pridružio scenaristima Marvelove serije Falcon and the Winter Soldier

Marvel i Disney punom parom jure naprijed. The Wrap ekskluzivno doznaje da se Derek Kolstad, inače autor popularne trilogije filmova o čovjeku koji samo želi osvetu zbog svog psa, “Johnu Wicku”, pridružio scenarističkoj sobi nadolazeće serije smještene u Marvelov filmski univerzum, Falcon and the Winter Soldier.

Sebastian Stan i Anthony Mackie će ponovno uskočiti u svoja spandex odijela, a ako niste još uvijek gledali “Endgame” — zašto čitate ovu vijest, odite u kino, slijede spojleri.

Po završetku kolosalnog ljetnog blockbustera, “Avengers: Endgame”, Anthony Mackie je preuzeo titulu Kapetana Amerike od Stevea Rogersa. Po naslovu nadolazeće miniserije, čini se da Marvel ili još pokušava sakriti novi identitet Sama Wilsona ili će se serija odvijati prije dogadaja iz “Endgamea”. No, izvori za Wrap tvrde da će za vrijeme odvijanja serije Wilson već preuzeti titulu Kapetana Amerike, što dovodi u pitanje samo ime serije za Disney+.

Kari Skogland će sjesti u redateljski stolac za svih šest epizoda, a sama serija bi trebala početi streamati na Disneyevim serverima u kolovozu sljedeće godine. Osim Sebastiana Stana i Anthonyja Mackieja, očekuje se kako će im se pridružiti Emily VanCamp (Sharon Carter) i Daniel Bruhl (Helmut Zemo).

Disney+ u pripremi ima još i serije o Lokiju, Hawkeyeu, Wandi i Visionu. Svi glumci iz filmova trebali bi reprizirati svoje uloge i na manjim ekranima.

 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861