Marvel: Pogledajte nove trailere za “Falcona”, “Lokija”, “WandaVision” i “What if…?” – serijala.com
Trenutno čitaš
Marvel: Pogledajte nove trailere za “Falcona”, “Lokija”, “WandaVision” i “What if…?”

Marvel: Pogledajte nove trailere za “Falcona”, “Lokija”, “WandaVision” i “What if…?”

Jučer poslijepodne je The Walt Disney Co. streamao svoj “Investor Day 2020”, u osnovi predstavljanje raznih nadolazećih projekata i općenito o budućnosti ovog medijskog konglomerata. Teško je uopće pobrojati što je sve Disney najavio tako da ćemo u nekoliko sljedećih dana pokušati pokriti ono najbitnije, a to je sada prvenstveno sve što je dobilo trailere jaki broker Forex jest najlepszy?. Dakle, prvi na redu je Marvel i njihova nova ponuda za Disney+.

Najavljena još prije “Infinity Wara” WandaVision će ujediniti Elizabeth Olsen kao Scarlet Witch i Paula Bettanyja kao Visiona, dok će Teyonah Parris (Mad Men) utjeloviti Monicu Rambeau koju smo mogli vidjeti u mlađim danima kao dio “Captain Marvel”. Kevin Feige je najavio kako će serija također biti smještena nakon prošlogodišnjeg “Endagamea” te da će poslužiti kao uvod u “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” prvo najavljenog za 7. svibnja 2021. godine, ali zbog pandemije koronovirusa još nema određen novi datum premijere. WandaVison dolazi na Disney+ 15. siječnja.

Falcon and The Winter Soldier svoju su premijeru trebali imati još u kolovozu ove godine, al to se nije dogodilo jer ne moramo ni objašnjavati više zašto. U ožujku je snimanje prekinuto zbog epidemiološke situacije, a glumačka postava i ostali nisu se vraćali na posao završiti započeto. Tijekom ljeta i početkom jeseni snimanje je završeno i serija će biti spremna 19. ožujka. Sebastian Stan kao Winter Soldier i Anthony Mackie kao Falcon ponovno su uskočili u svoja spandex odijela, a pridružili su im se Emily VanCamp (Sharon Carter) i Daniel Bruhl (Helmut Zemo). Kari Skogland će sjesti u redateljski stolac za svih šest epizoda, Derek Kolstad će poslužiti kao scenarist.

Disney je najavio i seriju o Lokiju čiji je datum premijere određen samo kao “negdje 2021.” Pretpostavljamo da će na ljeto. Tom Hiddlestone se vraća u svojoj najpoznatijoj ulozi, bit će šareno i šašavo, što drugo reći.

Animirana serija What if…? svoju će premijeru imati u ljeto sljedeće godine, a glasove likovima će posuditi glumci iz Marvelovih filmova. Serija će se baviti popularnim “što bi bilo kad bi bilo” konceptom, a trailer otkriva neke od njih. Spolajte si na vlastitu odgovornost.

I zadnja na redu je i Ms. Marvel, jedna od najnovijih likova u Marvelovoj riznici. Bisha K. Ali će napisati, izvršno producirati i voditi Ms. Marvel, Kamalu Khan, prvu Marvelovu superjunakinju islamske vjeroispovijesti koja živi s obitelji u New Jerseyu. Njene supermoći uključuju sposobnost rastezanja i mijenjanja oblika. Iman Vellani zaradila je glavnu ulogu, a serija dolazi krajem sljedeće godine.

Disney+ nije dostupan na hrvatskom tržištu, a ne znamo ni hoće li uopće ikad i biti. Biljana, naš mail je otvoren. Javi nam se.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861