Loki dolazi u listopadu, Echo u studenom – serijala.com
Trenutno čitaš
Loki dolazi u listopadu, Echo u studenom

Loki dolazi u listopadu, Echo u studenom

Na jučerašnjoj Disneyjevoj upfront prezentaciji, Kevin Feige je potvrdio da druga sezona Lokija premijerno stiže na Disney+ 6. listopada. Serija će se emitirati na tjednoj bazi. Disneyjeva druga serija, Echo, svoju će premijeru imati 29. studenog i to će Marvel istovariti sve epizode istoga dana.

Tom Hiddleston, Owen Wilson i Sophia DiMartino se vraćaju u drugoj sezoni Lokija, a pridružit će im se i nedavni dobitnik nagrade Oscar za Everything Everywhere All At Once, Ke Huy Quan. Šef Marvela nije spominjao Jonathana Majorsa jučer koji bi se također trebao vratiti u drugoj sezoni Lokija kao Kang. Majors je uhićen 25. ožujka ove godine zbog obiteljskog nasilja. Majors će na sud u lipnju, a Marvel još nije potvrdio hoće li se riješiti Majorsa kojeg su otpisali manje-više svi ostali bitni igrači u Hollywoodu.

Eric Martin (Rick and Morty) je napisao drugu sezonu serije, a Justin Benson i Aaron Moorhead (Moon Knight) zasjeli su u redateljske fotelje.

Mjesec dana nakon premijere Lokija stiže miniserija Echo, koja nastavlja priču Maye Lopez (Alaqua Cox), gluhe američke domorotkinje iz Hawkeyeja. Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk) i Charlie Cox (Daredevil) također će se pojaviti u seriji. Daredevil: Born Again se počeo snimati u New Yorku prije mjesec dana, ali produkcija je stala zbog štrajka scenarista.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861