D23: Disney najavio Ms. Marvel, She-Hulk i Moon Knight za Disney+ – serijala.com
Trenutno čitaš
D23: Disney najavio Ms. Marvel, She-Hulk i Moon Knight za Disney+

D23: Disney najavio Ms. Marvel, She-Hulk i Moon Knight za Disney+

Lavinu vijesti s D23 pokreće najava tri nove igrane serije za Disneyev streaming servis Disney+. U studenom ove godine Disney će napokon pokrenuti svoj dugo najavljivani servis koji će u početku biti dostupan na sjevernoameričkom tržištu, ali i šačici odabranih na Starom kontinentu. Bez brige, možete odahnuti i pospremiti svoje već prazne novčanike — naša regija nije uključena u Disneyevu pilot fazu.

Nakon prvog pravog trailera za Mandaloriana Disneyjevi glavešine najavili su planinu novog sadržaja samo spremnog za masovno konzumiranje i kolektivnu amneziju nakon. Kroz svoj sad već tradicionalni powerpoint timeline prikaz na velikom platnu Disney je najavio još tri igrane serije i uzrokovao globalni egzistencijalni horor popraćen napadajima tjeskobe i panike. Uz već najavljene The Falcon and The Winter Soldier, Wanda Vision, Marvel’s Loki, Marvel’s What If…? i Hawkeye — dobili smo potvrdu da će svoje igrane serije dobiti i Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Malo toga je poznato u ovoj ranoj fazi o navedenim projektima, ali dobili smo potvrdu da će Wanda Vision biti više humoristična serija nego ozbiljna, a i da se u Marvelov svemir vraćaju Kat Dennings u ulozi Darcy Lewis (“Thor”, “Thor: The Dark World”) i Randall Park, kao FBI-jev agent iz “Ant-Man and the Wasp”. Elizabeth Olsen i Paul Bettany će reprizirati svoje uloge iz filmova.

Moon Knight će pak pratiti bivšeg boksača i marinca Marca Spectora, kojem drevni bog Khonshu daje drugu šansu i supermoći nakon što je prevaren i ostavljen na samrti u Egiptu. Uz pomoć svojih novih moći Spector je sada osvetnik Moon Knight.

She-Hulk je u stripovima rođakinja Brucea Bannera koja je svoju dozu gamma zračenja zaradila putem transfuzije krvi nakon umalo fatalne nesreće. Pravim imenom Jennifer Walters po danu je uspješna odvjetnica koja se bavi superherojskim pravom, a sa strane malo mlati zločince.

Bisha K. Ali će pak napisati i showrunnati Ms. Marvel, Kamalu Khan, prvu Marvelovu superjunakinju islamske vjeroispovijesti koja živi s obitelji u New Jerseyu. Njene supermoći uključuju sposobnost rastezanja i mijenjanja oblika.

Što se tiče Falcona i Winter Soldiera — najavljeno je da će se Emily VanCamp vratiti kao Sharon Carter, a Wyatt Russell (Lodge 49) dobio je ulogu Johna Walkera, poznatijeg kao US Patriot. Nadamo se samo da to ne znači da Lodge 49 odlazi s malih ekrana.

 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861