She-Hulk će svoju premijeru imati u kolovozu, Disney ima novi trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
She-Hulk će svoju premijeru imati u kolovozu, Disney ima novi trailer

She-Hulk će svoju premijeru imati u kolovozu, Disney ima novi trailer

Snimanje na novoj Disneyjevoj seriji She-Hulk započelo je početkom prošle godine, a streaming platforma je jučer na svojoj ljetnoj prezentaciji predstavila i novi trailer. Serija je u međuvremenu dobila i sufiks (“Attorney at Law”), a video materijal izgleda… pa, prosudite sami. Već jučer nakon premijere trailera dosta je šušura bilo oko toga koliko loše CGI izgleda.

Disney je već u jesen 2020. priopćio da je Tatiana Maslany (Orphan Black, Perry Mason) odabrana za glavnu ulogu u She-Hulku, a na mjesto redateljice prve epizode zaposlena je Kat Coiro (Shameless, It’s Always Sunny In Philadelphia) koja će obavljati i posao izvršne producentice. Jessica Gao (Rick & Morty) odabrana je za showrunnericu i glavnu scenaristicu projekta.

She-Hulk je u stripovima rođakinja Brucea Bannera koja je svoju dozu gamma zračenja zaradila putem transfuzije krvi nakon umalo fatalne nesreće. Pravim imenom Jennifer Walters po danu je uspješna odvjetnica koja se bavi superherojskim pravom, a sa strane malo mlati zločince. She-Hulk: Attorney at Law stiže 17. kolovoza, a već tada bi Disney+ trebao biti dostupan i domaćim pretplatnicima.

https://twitter.com/Marvel/status/1526714182875328512?s=20&t=wFgn9vZQQRw7FedXWD3AyA
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861