She-Hulk: Tatiana Maslany zaradila glavnu ulogu u Disneyjevoj seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
She-Hulk: Tatiana Maslany zaradila glavnu ulogu u Disneyjevoj seriji

She-Hulk: Tatiana Maslany zaradila glavnu ulogu u Disneyjevoj seriji

Prije nešto više od godinu Disney je na svom D23-u najavio nove Marvelove projekte za svoj, tada nadolazeći streaming servis Disney+. Uz hrpu već najavljenih projekata koje uključuju The Falcon and The Winter SoldierWandaVisionMarvel’s LokiMarvel’s What If…? i Hawkeye Disney je naručio Marvel’s She-Hulk, Moon Knight i Ms. Marvel.

Pamdemija koronavorusa poremetila je Disneyjeve planove jer smo već trebali gledati The Falcon and The Winter Soldier, ali ta serija je tek nedavno nastavila snimanje tako da ćemo prije Anthonyja Macka i Sebastiana Stana gledati Elizabeth Olsen i Paula Bettanyja u WandaVisionu krajem ove godine. Najbolje prognoze govore da će Falcon i Winter Soldier svoju premijeru imati početkom sljedeće godine. Serija je svoju premijeru trebala imati u kolovozu.

Prije nekoliko dana Disney je priopćio da je Tatiana Maslany (Orphan Black, Perry Mason) odabrana za glavnu ulogu u She-Hulku. Snimanje na toj seriji započet će rano sljdeće godine, a na mjesto redateljice prve epizode zaposlena je Kat Coiro (Shameless, It’s Always Sunny In Philadelphia) koja će obavljati i posao izvršne producentice. Jessica Gao (Rick & Morty) odabrana je za showrunnericu i glavnu scenaristicu projekta.

She-Hulk je u stripovima rođakinja Brucea Bannera koja je svoju dozu gamma zračenja zaradila putem transfuzije krvi nakon umalo fatalne nesreće. Pravim imenom Jennifer Walters po danu je uspješna odvjetnica koja se bavi superherojskim pravom, a sa strane malo mlati zločince.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861