Euphoria: Druga sezona vjerojatno neće biti spremna prije 2022. – serijala.com
Trenutno čitaš
Euphoria: Druga sezona vjerojatno neće biti spremna prije 2022.

Euphoria: Druga sezona vjerojatno neće biti spremna prije 2022.

Nakon pomalo neočekivane pobjede u kategoriji najbolje glavne ženske uloge u drami na sinoćnjim Emmyjima Zendaya je potvrdila da još nisu počeli snimati novu sezonu. Zendaya je ujedno i najmlađa pobjednica u toj kategoriji u povijesti dodjele nagrada. Indiewire prenosi kako mreža i produkcijska kuća ciljaju na prvi kvartal sljedeće godine kao vrijeme početka snimanja nove sezone.

Casey Bloys, predsjednik HBO-a izjavio je za Deadline da nova sezona neće biti spremna tako skoro i da ćemo vjerojatno morati pričekati do kraja 2021. ili početka 2022.

Mreža bi trebala početi snimati treću sezonu Successiona (“Nasljeđe”) u kasnu jesen, a Euphoria će vjerojatno nakon toga stići na red. Produkcija na drugoj sezoni trebala je započeti u ožujku, ali sve je zaustavljeno samo par dana prije nego su se kamere upalile.

No, Bloys je ipak potvrdio da će snimiti posebnu COVID epizodu koja će poslužiti kao most između dviju regularnih sezona serije. Zasad još ništa nije poznato kako će to točno izgledati, ali čini se da će nešto zatvoreniji i manji set poslužiti kao sigurnije mjesto za glumačku postavu i manji broj ljudi iz produkcije.

“Serija prati 17-godišnju Rue Bennett (Zendaya), ovisnicu o drogi koja je netom puštena s odvikavanja te pokušava pronaći smisao svoje budućnosti. Njezin se život dramatično mijenja kad upozna Jules Vaughn, transrodnu djevojku koja se nedavno doselila u grad nakon rastave roditelja te, poput Rue, traži mjesto kamo pripada. U Rueinoj su orbiti i kolege iz razreda: Nate Jacobs, sportaš čiji bijes skriva seksualnu nesigurnost; Maddy Perez, Nateova djevojka s kojom čas ulazi u vezu, čas izlazi iz nje; Chris McKay, nogometna zvijezda kojemu prijelaz iz srednje škole na koledž pada teže nego što je očekivao; Cassie Howard, koju progoni njezina seksualna prošlost; Lexi Howard, Cassiena mlađa sestra i Rueina razborita prijateljica iz djetinjstva; te Kat Hernandez, iskompleksirana tinejdžerica koja istražuje svoju seksualnost.”

Sve epizode prve sezone dostupne su na HBO GO-u.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861