Netflix je otkazao Dark Crystal: Age of Resistance – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix je otkazao Dark Crystal: Age of Resistance

Netflix je otkazao Dark Crystal: Age of Resistance

Samo par dana nakon što je Netflixov Dark Crystal: Age of Resistance osvojio Emmy za najbolju dječju emisiju streaming kompanija odlučila je otkazati seriju nakon prve i jedine sezone. Netflix se zahvalio autorima serije i čarobnjacima iz The Jim Henson Companyja, a oni su se pak zahvalili Netflixu i gledateljima.

Netflixova lutkarska fantasy avantura The Dark Crystal je zapravo prequel istoimenog filma iz 1982. godine rađenog pod vodstvom Jima Hensona i Franka Oza. Novu seriju naslovljenu Age of Resistance napravio je Louis Leterrier, a ista je smještena mnogo godina prije originalne priče na istom planetu Thra nastanjenog raznim fantastičnim bićima — od Gelfinga i Skeksisa do magičnih Mystica.

Ono što je odvajalo ovu seriju iz mora kompjuterski animiranih serija 21. stoljeća jest da su likovi rađeni bez uporabe CGI efekata i sve je ostalo vjerno originalu i lutkama na koncima. Glavne glasove su posudili Taron Egerton, Anya Taylor-Joy i Nathalie Emmanuel. Cijela postava serije okupila je stvarno zanimljiva imena poput Marka Hamilla, Andyja Samberga, Simona Pegga, Keegana-Michaela Keya i mnogih drugih. Svih deset epizoda je izašlo na streaming servisu 30. kolovoza prošle godine. Možda društvo s planeta Thra ponovno vidimo za 40 godina.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861