Bob Iger je potvrdio da WandaVision i The Falcon and The Winter Soldier stižu ove godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Bob Iger je potvrdio da WandaVision i The Falcon and The Winter Soldier stižu ove godine

Bob Iger je potvrdio da WandaVision i The Falcon and The Winter Soldier stižu ove godine

Samo par dana nakon što je Disney predstavio prve kratke isječke iz svojih novih serija za Disney+ Bob Iger je potvrdio da će obje serije, WandaVision i The Falcon and The Winter Soldier, na platformu stići još ove godine.

Marvel’s Falcon and The Winter Soldier dolazi prvi i to u kolovozu. Datumi premijera još nisu objavljeni, ali Iger je potvrdio da će serija svoju premijeru imati tijekom ljeta. WandaVision dolazi krajem godine, i to u prosincu. Mimo ove dvije Marvelove serije objavljeno je da i druga sezona Mandaloriana stiže u listopadu. Disneyjev šef kaže da se planiraju i daljnje sezone Baby Yode i Mandoa, a kako se razgovara i o potencijalnim spin-offovima. Iger zasad još nije potvrdio koji će likovi dobiti svoje serije.

Pored već najavljene serije o Lokiju, Marvel priprema još nekoliko svojih projekata za Disney+. One za koje već znamo uključuju She-Hulk, Hawkeye, Ms. Marvel, Moon Knight i animiranu What If?.

WandaVision će okupiti Elizabeth Olsen kao Scarlet Witch i Paula Bettanyja kao Vision, dok će Teyonah Parris (Mad Men) utjeloviti Monicu Rambeau koju smo mogli vidjeti u mlađim danima kao dio Captain Marvel. Kevin Feige je najavio kako će serija također biti smještena nakon “Endagamea” te da će poslužiti kao uvod u “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” najavljenog za 7. svibnja 2021. godine.

Sebastian Stan kao Winter Soldier i Anthony Mackie kao Falcon će ponovno uskočiti u svoja spandex odijela, a očekuje se kako će im se pridružiti Emily VanCamp (Sharon Carter) i Daniel Bruhl (Helmut Zemo). Kari Skogland će sjesti u redateljski stolac za svih šest epizoda, Derek Kolstad će poslužiti kao scenarist.

Bob Iger nije puno govorio o problemima s Obi-Wanom, ali (srezana) serija će se emitirati, ali ne zna se još kada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861