U tami — tri premijerna naslova u veljači na AXN Adriji! – serijala.com
Trenutno čitaš
U tami — tri premijerna naslova u veljači na AXN Adriji!

U tami — tri premijerna naslova u veljači na AXN Adriji!

Stvoren po uzoru na antologijsku “Zonu sumraka“, serijal “U tami” kroz dvije sezone i do sada snimljenih 17 nastavaka prikazuje zaplete od kojih je svaki inspiriran jednim blagdanom, a svaki dio priče je samostalan te ima svog posebnog režisera i cijelu glumačku postavu.

AXN Adria novo emitiranje počinje 10. veljače u 22:50 epizodom “Hodočasnik” koja se bazira na istinitim događajima i smještena je u vrijeme Dana zahvalnosti. Anna Baker, majka iz predgrađa, u svoj dom poziva nekoliko stranaca koji su zbog blagdanskog okruženja u ulogama hodočasnika. S idejom da se njena obitelj odmakne od tehnologije i zbliži, te shvate koliko su privilegirani, zajedno žele s gostima odglumiti povijesne scene. Sasvim neočekivano, novi posjetitelji se ne ponašaju kako bi trebali nakon čega obitelj shvati da je njihova ljubaznost bila velika pogreška, a to će ih povezati na krvav način. U ulogama se, između ostalih, pojavljuju Courtney Henggeler, Peter Giles, Elyse Levesque, a režiju potpisuje Marcus Dunstan.

Druga premijera je na rasporedu 14. veljače u 23:20, a radnja filma “Dolje” smještena je na Valentinovo u velikoj uredskoj zgradi gdje dvoje radnika ostaju kasno na poslu. Prilikom odlaska zaglave u dizalu, ubrzo postaju intimni, a nakon toga se sve pretvara u pravu noćnu moru. Jennifer saznaje da je Guy zapravo zaštitar koji ju je cijelo vrijeme uhodio i namjestio situaciju, a ono što slijedi je priča o bijesu i osveti, koja završava krvavo. U glavnim ulogama su Matt Lauria i Natalie Martinez dok režiju potpisuje Daniel Stamm.

Posljednja premijera je 24. veljače u 22:50, a “Kulturni šok” je fascinantan triler koji propituje aktualnu temu imigracije, dok se radnja zbiva na američki Dan neovisnosti. Marisol je trudna Meksikanka i žrtva silovanja koja u potrazi za američkim snom želi prebjeći u SAD. Nakon što uspijeva ilegalno proći granicu, umjesto sna dočeka je noćna mora. Zajedno s ljudima poput nje zatvorena je u simulaciju života u predgrađu, a jedino ona shvaća da nešto nije u redu. U glavnoj ulozi se pojavljuje sjajna Martha Higareda, dok režiju potpisuje Gigi Saul Guerrero.

Serijal “U tami” je lansiran u listopadu 2018. godine, uz potvrđenu drugu sezonu u istom mjesecu sljedeće. Serijal horor priča “U tami” se vraća na male ekrane kroz veljaču, s tri premijere ekskluzivno na AXN Adria, nastavljajući se na prethodnih sedam naslova koji su se mogli gledati kroz prosinac i siječanj.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861