Falcon and The Winter Soldier neće imati premijeru sljedeći mjesec – serijala.com
Trenutno čitaš
Falcon and The Winter Soldier neće imati premijeru sljedeći mjesec

Falcon and The Winter Soldier neće imati premijeru sljedeći mjesec

Jedan od najočekivanijih poteza Disneya jučer je i službeno potvrdio TVLine. Falcon and The Winter Soldier svoju premijeru ipak neće imati sljedećeg mjeseca jer… je nisu snimili do kraja. U ožujku je snimanje prekinuto zbog epidemiološke situacije, a glumačka postava i ostali nisu se vraćali na posao završiti započeto.

Disney+ zasad još nije htio komentirati kada će serija imati svoju premijeru, ali to će definitivno biti jednom kada završe snimanje na njoj. Serijala ekskluziva.

Sebastian Stan kao Winter Soldier i Anthony Mackie kao Falcon ponovno su uskočili u svoja spandex odijela, a očekuje se kako će im se pridružiti Emily VanCamp (Sharon Carter) i Daniel Bruhl (Helmut Zemo). Kari Skogland će sjesti u redateljski stolac za svih šest epizoda, Derek Kolstad će poslužiti kao scenarist. Prije nego je sve zaustavljeno tvrdili su da se radi o šestodijelnom filmu, a ne igranoj seriji. Tako da… shvatite to kako hoćete.

Osim Falcona i Zimskog vojnika — WandaVision i službeno neće stići krajem ove godine već je datum premijere pomaknut s prosinca na nedefinirani datum u proljeće sljedeće godine. WandaVision će okupiti Elizabeth Olsen kao Scarlet Witch i Paula Bettanyja kao Vision, dok će Teyonah Parris (Mad Men) utjeloviti Monicu Rambeau koju smo mogli vidjeti u mlađim danima kao dio Captain Marvel. Kevin Feige je najavio kako će serija također biti smještena nakon “Endagamea” te da će poslužiti kao uvod u “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” najavljenog za 7. svibnja 2021. godine. Sretno s tim, Disney.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861