WandaVision stiže u petak, Feigeov “možda” za uskrsnuće Marvelovih serija s Netflixa – serijala.com
Trenutno čitaš
WandaVision stiže u petak, Feigeov “možda” za uskrsnuće Marvelovih serija s Netflixa

WandaVision stiže u petak, Feigeov “možda” za uskrsnuće Marvelovih serija s Netflixa

Nakon što su prošli tjedan izašle prve reakcije kritičara za nadolazeću Disneyjevu seriju Wandavision, Marvelov šef Kevin Feige popričao je s Deadlineom oko novih projekata kompanije.

Između ostalog Feige je potvrdio kako Marvel neće odabrati novog glumca za ulogu T’Challe u nastavku Black Panthera i da će se neki od glumaca i likova iz WandaVisiona pojaviti u novim Marvelovim filmovima. Black Widow je i dalje planirana za veliko platno iako postoji mogućnost da će film završiti na Disneyjevoj streaming platformi. Još nije odlučeno, ali ne bi se iznenadili kada bi učinili isto što je i HBO Max napravio s Wonder Woman 1984.

Najzanimljiviji odgovor Feige je dao na pitanje hoće li Marvel oživjeti Lukea Cagea i ostale mrtve Marvelove projekte s Netflixa. Od potvrde da im je sada fokus raditi na projektima koje su najavili na Comic-Conu šef Marvela je dovoljno dugo u kompaniji da je poručio “nikad ne reci nikad”.

WandaVision će ujediniti Elizabeth Olsen kao Scarlet Witch i Paula Bettanyja kao Visiona, dok će Teyonah Parris (Mad Men) utjeloviti Monicu Rambeau koju smo mogli vidjeti u mlađim danima kao dio Captain Marvel. Kevin Feige je najavio kako će serija također biti smještena nakon Endagamea te da će poslužiti kao uvod u Doctor Strange in the Multiverse of Madness prvo najavljenog za 7. svibnja 2021. godine, ali zbog pandemije koronovirusa taj film još nema određen novi datum premijere. WandaVision stiže 15. siječnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861