Zlatni globusi: Kopiranje Emmyja, uz nekoliko zanimljivih iznimki i gospođu Maisel – serijala.com

Zlatni globusi: Kopiranje Emmyja, uz nekoliko zanimljivih iznimki i gospođu Maisel

The Handmaid’s Tale i Big Little Lies očekivano odnijeli najviše nagrada, a u komediji iznenadila The Marvelous Mrs. Maisel.

 1. Stvarno Stanje says:

  Imam malo više vremena pa bih mogao sastaviti jedan komentar. Tko posjeduje barem pola mozga mogao je predviditi sve pobjednike. Da odmah kažem da su npr. bez sumnje The Handmaid’s Tale i Marvelous Mrs Maisel (jedna od najboljih komedija ikad) odlične ali ove nagrade su zadnje dvije godine čista politika a sve je počelo pobjedom Trumpa na izborima. Biću kratak koliko je to moguće.

  Oskari, veljača 2016 su bili legitimni i kao takvima se dogodio slučaj da nisu imali crnaca nominiranih nigdje jer nisu napravili ništa kvalitetno. Crnci, rasisti kakvi jesu dižu pobunu na bazi boje kože u 2016 doj je Obama u Bijeloj Kući!(WTF).
  Emmy, rujan 2016 izuzev Regine King događa se ista stvar.
  Studeni 2016 Trump pobjeđuje, Republikanci drže premoćnu vlast u kongresu i to jednu od največih ikad, liberali ( znani kao ovce sa ispranim mozgom od strane medija) ogorčeni, “rasist i nacist” drži bijelu kuću, grabi ženske genitalije (zaboravljaju se i Clinton i JFK) apokalipsa je na putu, sve ide u neku stvar…itd
  Oskari Veljača 2017 . Mentalitet Hollywood liberala kaže šta se imamo žaliti što nam je rasist predsjednik kad smo i mi ispali rasisti da ne damo ni jednom crncu nominaciju pa smo i mi doprinijeli ovakvoj situaciji. Ako mi ne pokrenemo stvari u drugome smjeru otići ćemo ponovo kao država u doba ropstva na ovaj način. Problem je kao i prošle godine bio što jednostavno nema toliko kvalitetnih uradaka od strane etničkih manjina pa se krenulo grebati po dnu dna da se izvuče nešto što se može proturit kao neka umjetnička kvaliteta.
  Lol i tako kreče show. Ethnicity galore. Najbolji film Moonlight hahaha (sami crnci), sporedni glumac Mahershala Ali. Sporedna glumica Viola Davis. Scenarij Moonlight. Strani film Salesman (Iran) u konkurenciji bili Danska, Njemačka, Švedska i Australija.
  Emmy rujan 2017. Još malo istoga. Donald Glover glavni glumac komedija, Sterling Brown glavni glumac drama, Riz Ahmed glavni glumac mini-serija i film, ali najjače od svega Alec Baldwin kao Donald Trump u SNL najbolja sporedna uloga komedija. Trump je prethodnih mjeseci govorio da je Baldwin dosta loš imitator (što i je ) da su mogli naći i boljega (što i jesu) po čemu su tvorci serije zaključili da to sve skupa Trumpu smeta jako puno pa će oni kao nastaviti po istome.:-) Koji debili. I još na ceremoniji Emmya prije dodjele Baldwinu, prikažu isječak iz debate Trump-Clinton gdje Tump kaže da je trebao dobiti Emmya za prvu sezonu Apprentica ali nije. Svi prasnu smijeh i onda slavodobitno daju Baldwinu Emmya a Baldwin prima nagradu i kaže – ” At long last Mr.President, here is your Emmy” i svi opet prasnu u smijeh, svima drago……niti malo namješteno. Pljuc.
  Rujen 2017-Prosinac 2017. Seksualni skandali 95% na račun žena.Svi živi popadaše pa i Serijalini idoli kao Louis C.K. iako doslovno nije ništa ni napravio pa čak niti ikoga dotakao osim sebe. Puno velikih imena iz svijeta serije,filma pa čak i raznih vijesti, news outlet kuća, gaming portala ( da toliko daleko je to išlo) puno ljudi ostade bez posla bez perspektive zapošljavanja.
  Zlatni globusi 2018 zna se, ŠTO JE NEKOĆ BILO ZA CRNCE SAD DOLAZI ZA ŽENE. Samo sam čekao a onda prije tri dana otvaram vijesti kad ono Wonder Woman nominacija za najbolji film……BAHAHAHAHAHA. Girl power!!!!! Wonder Woman nije ni približno najbolji superherojski film. To je Logan. Al eto sve se zna.
  Najbolja drama film Three Billboards…priča o ženi. Najbolja komedija film Lady Bird-priča o ženi. Najbolja drama serija The Handmaids Tale-zlostavljane jadne žene. Najbolja komedija serija Marvelous Mrs Maisel- žena se pokušava probiti u muškom svijetu stand upa. Dodao bih još najbolja glumica Nicole Kidman zlostavljana i isprebijana žena i najbolji glumac Alexander Skarsgard koji ju je prebijao i zlostavljao….tek tako da je sve u znaku zlostavljanja ako se nije skrenilo dosta pozornosti na to posljednjih mjeseci. I onda za šlag na kraju dolazi i Barbra Streisand i još to sve skupa dobro natuče štiklom u pod dok plače kako nema nagrađivanih ženskih redatelja od njene pobjede tamo 80-ih i kaže im da se svi moraju sramiti. Koja gadost. Dobro da nisu zvali Gervaisa ovaj put da im kaže iskreno što misli o cijeloj toj ispolitiziranoj toksičnoj klimi koja trenutno vlada u show-businessu. Ne bi im se svidilo.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *