The X-Files će se vratiti iduće sezone s novim epizodama – serijala.com
Trenutno čitaš
The X-Files će se vratiti iduće sezone s novim epizodama

The X-Files će se vratiti iduće sezone s novim epizodama

Kao što je bilo za pretpostaviti, The X-Files će se vratiti za još jednu sezonu, mini-seriju ili kako je god želite zvati. Za razliku od lanjske, koja je donijela šest novih epizoda, Cris Carter i društvo će za iduću sezonu proizvesti deset epizoda. Snimanje počinje na ljeto i vjerojatno nove epizode možemo očekivati negdje početkom iduće godine.

David Duchovny i Gillian Anderson se, naravno, također vraćaju, nakon što je povratnička deseta sezona bila solidan uspjeh za Fox, što se gledanosti tiče — iako je ona opadala kako su epizode odmicale.

Kreativno, Chris Carter je bio uključen u pisanje i režiranje triju najgorih epizoda sezone, uključujući prvu i posljednju, ponajviše prožetu mitologijom. Te epizode bile su jednostavno glupe i nekoherentne, a finalni cliffhanger cinično bi proglasili Carterovom ucjenom da Fox naruči još epizoda. Bolji dijelovi bili su samostojeće epizode, posebice treća nazvana “Mulder and Scully Meet the Were-Monster”, koja može stajati uz bok klasicima Dosjea X. No, nova sezona je nezamisliva bez Cartera koji dosad nije našao uspjeh van serije koja ga je proslavila.

Recenzija: Povratak Dosjea X bio je na kraju suvišan, ali trebalo je probati

Uz najavu nove sezone, Fox je objavio i teaser poster:

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861