John Cho se ozlijedio na setu Cowboya Bebop, produkcija stavlja ključ u bravu – serijala.com
Trenutno čitaš
John Cho se ozlijedio na setu Cowboya Bebop, produkcija stavlja ključ u bravu

John Cho se ozlijedio na setu Cowboya Bebop, produkcija stavlja ključ u bravu

John Cho, glavni glumac nadolazeće Netflixove adaptacije popularnog animea Cowboy Bebop, ozlijedio se tijekom snimanja na Novom Zelandu. Deadline javlja kako je Cho ozlijedio koljeno u neobičnoj nesreći na setu i hitno je morao na operaciju.

Priroda ozljede, operacije i oporavka je takva da će Cho biti spreman tek za sedam do devet mjeseci, a produkcija do povratka glavnog glumca zatvara vrata. Snimanje serije tek je bilo započelo, a Johnu Chou želimo svu sreću kroz ovaj dugački period oporavka.

U studenom prošle godine dobili smo i službenu potvrdu s Netflixa o narudžbi live-action adaptacije ovog popularnog animea iz devedesetih. Sunset Inc., studio koji je radio originalnu stvar, nadgledat će i adaptaciju, a u igru su uključeni još i Midnight Radio, Marty Adelstein, Becky Clements i Matthew Weinberg. Midnight Radio sastoji se od Josha Appelbauma, Andrea Nemeca, Jeffa Pinknera i Scotta Rosenberga. Chris Yost je napisao scenarij za prve epizode.

Cowboy Bebop ostvario je veliki uspjeh, ne samo u Japanu, već i u cijelom svijetu, a njegova kvaliteta i popularnost pomogla su približiti anime cijeloj generaciji zapadnjaka.

Anime prati bounty huntere na svemirskom brodu, Bebop. Posadu Bebopa čine Spike Spiegel kojeg će odigrati John Cho (Star Trek), prognani bivši plaćeni ubojica zločinačkog sindikata Red Dragon i njegov partner Jet Black kojeg utjelovljuje Mustafa Shakir (Marvel’s Luke Cage), bivši časnik ISSP-a. Njima se kasnije pridružuje prevarantica Faye Valentine koju će na malim ekranima odigrati Daniella Pineda (Jurrasic World: Fallen Kingdom) i ekscentrična hakerica, Edward Wong. Spikeovog bivšeg partnera, a sadašnjeg neprijatelja i plaćenog ubojicu Viciousa utjelovit će Alex Hassell.

“Temeljen na svjetskom fenomenu Sunrise Inc.-a, Cowboy Bebop je jazz-priča o Spikeu Spiegelu, Jetu Blacku, Faye Valentine i Radikalnoj Ed: ekipi lovaca na nagrade u bijegu od od svoje prošlosti, a u lovu na najopasnije kriminalce Sunčevog sustava. Čak će spasiti svijet… za pravu cijenu”, kaže Netflix koji je naručio deset epizoda za prvu sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861