See You, Space Cowboy: Netflix otkazao Bebopa nakon prve sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
See You, Space Cowboy: Netflix otkazao Bebopa nakon prve sezone

See You, Space Cowboy: Netflix otkazao Bebopa nakon prve sezone

To je bilo brzo. Kasno sinoć Netflix je odlučio otkazati Cowboy Bebop nakon prve sezone. Serija je svoju premijeru imala prije tri tjedna. Netflix tipično odlučuje o sudbinama svojih serija nakon 28 dana od trenutka kada dožive svoj debi na serverima, ali čini se da su brojevi pokazali svoje i mnogo ranije u ovom slučaju.

Negativna reakcija kritike i publike dakako nije pomogla, ali svejedno je Netflixov potez pomalo iznenađujuć s obzirom na koliko su uložili u produkciju i marketing ove adaptacije. Bilo kako bilo — Cowboy Bebop se neće vraćati na male ekrane.

Anime prati bounty huntere na svemirskom brodu, Bebop. Posadu Bebopa čine Spike Spiegel kojeg je u adaptaciji igrao John Cho (Star Trek), prognani bivši plaćeni ubojica zločinačkog sindikata Red Dragon i njegov partner Jet Black kojeg je utjelovio Mustafa Shakir (Marvel’s Luke Cage), bivši časnik ISSP-a. Njima se kasnije pridružuje prevarantica Faye Valentine koju je na malim ekranima odigrala Daniella Pineda (Jurrasic World: Fallen Kingdom) i ekscentrična hakerica, Edward Wong. Spikeovog bivšeg partnera, a sadašnjeg neprijatelja i plaćenog ubojicu Viciousa utjelovio je Alex Hassell.

“Temeljen na svjetskom fenomenu Sunrise Inc.-a, Cowboy Bebop je jazz-priča o Spikeu Spiegelu, Jetu Blacku, Faye Valentine i Radikalnoj Ed: ekipi lovaca na nagrade u bijegu od od svoje prošlosti, a u lovu na najopasnije kriminalce Sunčevog sustava. Čak će spasiti svijet… za pravu cijenu.”, pisao je Netflix prije premijere serije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861