Netflix je naručio live-action adaptaciju popularnog animea, Cowboy Bebop – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix je naručio live-action adaptaciju popularnog animea, Cowboy Bebop

Netflix je naručio live-action adaptaciju popularnog animea, Cowboy Bebop

Iako je ideja započela u ljeto 2017., jučer smo tek dobili i službenu potvrdu s Netflixa o narudžbi live-action adaptacije popularnog animea iz devedesetih, Cowboya Bebop. Sunset Inc., studio koji je radio originalnu stvar, nadgledat će i adaptaciju, a u igru su uključeni još i Midnight Radio, Marty Adelstein, Becky Clements i Matthew Weinberg. Midnight Radio sastoji se od Josha Appelbauma, Andrea Nemeca, Jeffa Pinknera i Scotta Rosenberga. Chris Yost će napisati scenarij prve epizode.

Cowboy Bebop ostvario je veliki uspjeh, ne samo u Japanu, već i u cijelom svijetu, a njegova kvaliteta i popularnost pomogla su približiti anime cijeloj generaciji zapadnjaka.

Anime prati bounty huntere na svemirskom brodu, Bebop. Posadu Bebopa čine Spike Spiegel, prognani bivši plaćeni ubojica zločinačkog sindikata Red Dragon i njegov partner Jet Black, bivši časnik ISSP-a. Njima se kasnije pridružuje prevarantica Faye Valentine i ekscentrična hakerica, Edward Wong.

Službeni opis s Netflixa pak kaže sljedeće: “Temeljen na svjetskom fenomenu Sunrise Inc.-a, Cowboy Bebop je jazz-priča o Spikeu Spiegelu, Jetu Blacku, Faye Valentine i Radikalnoj Ed: ekipi lovaca na nagrade u bijegu od od svoje prošlosti, a u lovu na najopasnije kriminalce Sunčevog sustava. Čak će spasiti svijet… za pravu cijenu.” Netflix je naručio deset epizoda.

Cowboy Bebop je imao 26 epizoda i jedan film, a live-action ekranizaciju je doživio još 2002. kroz seriju koja se zvala Firefly i koja je bila otkazana nakon nekoliko epizoda. Kasnije je svih 14 epizoda dospjelo na DVD izdanje.

 

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861