Cowboy Bebop dobiva live action adaptaciju – serijala.com
Trenutno čitaš
Cowboy Bebop dobiva live action adaptaciju

Cowboy Bebop dobiva live action adaptaciju

Niz loših ideja nastavlja se kroz vijest kako će jedan od najpopularnijih animea u povijesti, Cowboy Bebop, dobiti američku live-action adaptaciju. Variety piše da će Sunset Inc., studio koji je radio originalnu stvar, nadgledati adaptaciju, a da su u igru uključeni još i Midnight Radio, Marty Adelstein, Becky Clements i Matthew Weinberg. Midnight Radio sastoji se od Josha Appelbauma, Andrea Nemeca, Jeffa Pinknera i Scotta Rosenberga. Chris Yost će napisati scenarij. Yost potpisuje i nadolazeći “Thor: Ragnarok”.

Cowboy Bebop ostvario je veliki uspjeh, ne samo u Japanu, već i u cijelom svijetu, a njegova kvaliteta i popularnost pomogla su približiti anime cijeloj generaciji zapadnjaka.

Anime prati bounty huntere na svemirskom brodu, Bebop. Posadu Bebopa čine Spike Spiegel, prognani bivši plaćeni ubojica zločinačkog sindikata Red Dragon i njegov partner Jet Black, bivši časnik ISSP-a. Njima se kasnije pridružuje prevarantica Faye Valentine i ekscentrična hakerica, Edward Wong.

Cowboy Bebop je imao 26 epizoda i jedan film, a live-action ekranizaciju je doživio još 2002. kroz seriju koja se zvala Firefly i koja je bila otkazana nakon nekoliko epizoda. Kasnije je svih 14 epizoda dospjelo na DVD izdanje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861