Trailer: Cowboy Bebop stiže na Netflix za manje od mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Cowboy Bebop stiže na Netflix za manje od mjesec dana

Trailer: Cowboy Bebop stiže na Netflix za manje od mjesec dana

Nakon skoro četiri godine otkad je Netflix najavio da kreću u adaptiranje popularnog animea iz devedesetih evo nas pred samim ciljem. Kasno sinoć objavljen je službeni trailer za prvu sezonu serije Cowboy Bebop koja stiže 19. studenog.

Sunset Inc., studio koji je radio originalnu stvar, nadgledao je i adaptaciju, a u igru su uključeni još i Midnight Radio, Marty Adelstein, Becky Clements i Matthew Weinberg. Midnight Radio sastoji se od Josha Appelbauma, Andrea Nemeca, Jeffa Pinknera i Scotta Rosenberga. Chris Yost je napisao scenarij za prve epizode.

Cowboy Bebop ostvario je veliki uspjeh, ne samo u Japanu, već i u cijelom svijetu, a njegova kvaliteta i popularnost pomogla su približiti anime cijeloj generaciji zapadnjaka.

Anime prati bounty huntere na svemirskom brodu, Bebop. Posadu Bebopa čine Spike Spiegel kojeg u adaptaciji igra John Cho (Star Trek), prognani bivši plaćeni ubojica zločinačkog sindikata Red Dragon i njegov partner Jet Black kojeg utjelovljuje Mustafa Shakir (Marvel’s Luke Cage), bivši časnik ISSP-a. Njima se kasnije pridružuje prevarantica Faye Valentine koju će na malim ekranima odigrati Daniella Pineda (Jurrasic World: Fallen Kingdom) i ekscentrična hakerica, Edward Wong. Spikeovog bivšeg partnera, a sadašnjeg neprijatelja i plaćenog ubojicu Viciousa utjelovit će Alex Hassell.

“Temeljen na svjetskom fenomenu Sunrise Inc.-a, Cowboy Bebop je jazz-priča o Spikeu Spiegelu, Jetu Blacku, Faye Valentine i Radikalnoj Ed: ekipi lovaca na nagrade u bijegu od od svoje prošlosti, a u lovu na najopasnije kriminalce Sunčevog sustava. Čak će spasiti svijet… za pravu cijenu.”, kaže Netflix koji je spremio deset epizoda za prvu sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861