Succession zaradio brzinsku obnovu za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Succession zaradio brzinsku obnovu za četvrtu sezonu

Succession zaradio brzinsku obnovu za četvrtu sezonu

Nakon emitiranja prve dvije epizode treće sezone HBO je odlučio obnoviti Succession za četvrtu sezonu. WarnerMedia i HBO Max javljaju da je premijeru nove sezone gledalo 1.4 milijuna gledatelja u nedjelju 17. listopada putem svih dostupnih platforma što je postiglo novi rekord za seriju. Prijašnji rekord držala je premijera druge sezone sa 1.2 milijuna gledatelja.

“Upavši u zasjedu svog buntovnog sina Kendalla na kraju druge sezone, Logan Roy započinje treću sezonu u opasnom položaju, nastojeći osigurati obiteljske, političke i financijske saveze. Napetosti rastu dok gorka korporativna bitka prijeti da će prerasti u obiteljski građanski rat.” kaže HBO za treću sezonu.

“Balans drame i crnog humora i dalje je zadivljujuće nijansiran, a citati će opet puniti društvene mreže i novinske stupce. Succession je još uvijek jedna od najboljih serija na televiziji i nove epizode bacaju rukavicu u borbi za sljedeću rundu televizijskih nagrada.” kažemo mi koji smo pogledali prvih sedam epizoda treće sezone.

HBO nije potvrdio kada će početi snimati četvrtu sezonu, a još manje kada će ista biti spremna za emitiranje.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861