Halo: Paramount predstavio prvi pogled na svoju seriju koja stiže sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Halo: Paramount predstavio prvi pogled na svoju seriju koja stiže sljedeće godine

Halo: Paramount predstavio prvi pogled na svoju seriju koja stiže sljedeće godine

Prvi spomen potencijalne serije bazirane na popularnim X-Boxovim igrama iz serijala Halo bio je prije više od sedam godina. Prije nešto više od tri godine Showtime je naručio prvu sezonu serije koja će sad ipak svoju premijeru imati na Paramountovom streaming servisu Paramount+.

Sada napokon imamo i prvi dokaz da serija stvarno postoji. Paramount i 343 Industries sinoć su na dodjelama Game nagrada predstavili prvi materijal iz serije koja izgleda skupo, ali i prilično jeftino istovremeno. Dr. Halsey (Natascha McElhone) je glas pripovjedačice u traileru koji priprema Master Chiefa (Pablo Schreiber) za njegovu misiju kao najbolje šanse da se čovječanstvo obrani u ratu protiv Covenanta.

Izvršni producent serije je i dalje Steven Spielberg koji će vjerojatno samo potpisivati svoje ime na odjavnu i najavnu špicu serije, a seriju su-potpisuju Kyle Killen (Awake, Lonestar) i Steven Kane (Closer). Obojica su napustili seriju, Kyle prije početka snimanja, a Steven nakon završetka prve sezone. Bokeem Woodbine (Fargo), Olive Gray, Charlie Murphy (Peaky Blinders), Bentley Kalu (Edge of Tomorrow), Natasha Culzac (The Witcher) i Kate Kennedy pojavljuju se u sporednim ulogama.

Halo stiže na Paramount+ sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861