Halo: Save the cheerleader, save the halo? – serijala.com
Trenutno čitaš
Halo: Save the cheerleader, save the halo?

Halo: Save the cheerleader, save the halo?

Sinoć, u reklamama između par minuta NFL utakmice, CBS je napokon predstavio i prvi punokrvni trailer za svoju nadolazeću seriju, Halo. Prvi spomen serije bio je prije sada već debelo više od sedam godina, a prije nešto više od tri godine Showtime je naručio prvu sezonu serije koja će sad ipak svoju premijeru imati na Paramountovom streaming servisu Paramount+.

Halo se temelji na istoimenom popularnom serijalu X-Boxovih videoigara koje prate epski konflikt između čovječanstva i izvanzemaljske prijetnje poznate kao Covenant. Master Chief (Pablo Schreiber) najbolja je nada čovječanstva u ratu protiv izvanzemaljaca, a tu će mu pomoći Cortana (Jen Taylor) i Dr. Halsey (Natascha McElhone).

Izvršni producent serije je i dalje Steven Spielberg koji će vjerojatno samo potpisivati svoje ime na odjavnu i najavnu špicu serije, a seriju su-potpisuju Kyle Killen (Awake, Lonestar) i Steven Kane (Closer). Obojica su napustili seriju, Kyle prije početka snimanja, a Steven nakon završetka prve sezone. Bokeem Woodbine (Fargo), Olive Gray, Charlie Murphy (Peaky Blinders), Bentley Kalu (Edge of Tomorrow), Natasha Culzac (The Witcher) i Kate Kennedy pojavljuju se u sporednim ulogama.

Halo stiže na Paramount+ 24. ožujka.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861