HBO Max dolazi u Hrvatsku 8. ožujka – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Max dolazi u Hrvatsku 8. ožujka

HBO Max dolazi u Hrvatsku 8. ožujka

Danas je potvrđeno da će HBO Max, premium streaming platforma tvrtke WarnerMedia, postati dostupan u Hrvatskoj 8. ožujka 2022. godine i zamijeniti postojeću HBO GO platformu. HBO Max nudi visokokvalitetnu zabavu od voljenih brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi.

Otkrivene su i atraktivne cijene. Mjesečna pretplata za HBO GO bila je 5,99 €, a cijena HBO Max pretplate iznosit će 6,99 €/mjesečno. Međutim, u znak obilježavanja dolaska HBO Maxa, HBO GO korisnici s aktivnom direktnom preplatom bit će automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cijenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 €/mjesečno. Ova promotivna ponuda omogućit će korisnicima 33% popusta na mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate prije 31. ožujka također će moći iskoristiti ovu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate.

Nakon 31. ožujka, pored mjesečne pretplate bit će dostupna i nova godišnja pretplata po cijeni od  54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam mjeseci. Kako biste se prijavili za instant pristup na dan lansiranja, posjetite http://www.hbomax.com.

Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA, izjavila je: “HBO Max predstavlja novo streaming iskustvo i nudi najbolju zabavu, filmove, originalne serije i sadržaje za djecu iz Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije i još mnogo toga po vrlo atraktivnoj cijeni. S oduševljenjem možemo potvrditi da HBO Max dolazi u Hrvatsku 8. ožujka, dok istovremeno nastavljamo činiti platformu dostupnom diljem Europe, a i šire.”

Peacemaker / HBO Max

HBO Max će po prvi put na jednom mjestu objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros. filmove koji će biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su “Matrix: Uskrsnuća”, “Dina” i “Kralj Richard”.

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su “Postaja jedanaest”, “Mirotvorac”, druga sezona serije “Vučji odgoj” i “Seksualni život studentica”. Među europskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su “Sve ostalo”, “Kamikaze”, “Požuda”, “Ruxx”, “Odmrzavanje”, “Doušnik” i “Garcia!”. Najavljeni su i reality formati “Trudna Amy”, “Potraga za čarobnim Mikeom”, “Otok švalera” i “Selena + Chef”. Sadržaji za djecu uključivat će naslove kao što su “Mali titani, krenite!”, “Gumballov čudesni svijet”, “Crtići Looney Tunes” i “CoComelon”.*

Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala, izjavio je: “Globalno lansiranje HBO Maxa ide po planu dok pokrećemo platformu u 15 novih europskih zemalja, čime na svjetskom nivou postajemo dostupni na ukupno 61 teritoriju. Realiziramo našu strategiju da širom svijeta postanemo dostupni direktno potrošačima, što će uz naše voljene sadržaje doprinijeti tome da budemo jedna od vodećih svjetskih streaming platformi.”

Raised by Wolves / HBO Max

HBO Max će biti dostupan na vodećim uređajima i platformama, uključujući odabrane smart televizore (Samsung, LG i Android TV™), uređaje za streaming (Apple TV 4K i Google Chromecast™), igraće konzole (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobilne telefone i tablete (iPhone, iPad, iPod Touch i Android™), kao i na stranici http://www.hbomax.com/ . HBO Max će također biti dostupan kod odabranih operatera.

Pročitaj još

Korisnici će moći vršiti uplate putem većih providera (VISA, Mastercard i PayPal) i kupovinom u aplikaciji (Apple App Store, Google Play Store i Samsung Checkout).

HBO Max nudi unaprijeđeno iskustvo gledanja, uključujući mogućnost personalizacije do pet profila, gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeno, registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost određenih naslova u 4K.

HBO Max je trenutno dostupan na 46 teritorija širom Sjeverne i Latinske Amerike i Europe, a ta brojka će porasti na 61 s lansiranjem HBO Maxa 8. ožujka u dodatnih 15 zemalja. HBO Max se širi na globalnom nivou kao dio plana lansiranja u fazama, a kasnije tijekom ove godine će postati dostupan u šest novih europskih zemalja, uključujući Grčku i Tursku.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861