GQ objavio, a potom izbrisao članak o šefu WBD-a Davidu Zaslavu – serijala.com
Trenutno čitaš
GQ objavio, a potom izbrisao članak o šefu WBD-a Davidu Zaslavu

GQ objavio, a potom izbrisao članak o šefu WBD-a Davidu Zaslavu

Modni magazin GQ jučer je objavio, a zatim vrlo brzo izbrisao svoj članak o šefu Warner Bros. Discoveryja, Davidu Zaslavu. Naslovljen “Kako je David Zaslav postao javni neprijatelj broj jedan u Hollywoodu”, članak je usporedio CEO-a WBD-a s Loganom Royem iz HBO-ove serije Succession, između ostalog.

Članak je pohranjen na Yahoovom news servisu i može se (trenutno) pročitati na ovom linku. Zašto je točno GQ maknuo tekst sa svog portala u ovom trenutku nije posve jasno, ali šef WBD-a u njemu definitivno nije ispao pozitivac. Zanimljivo štivo koje kronološki iznosi kakve je odluke Zaslav donosio na čelu konglomerata. Od micanja serija poput Westworlda i Vinyla sa streaming platforme, brisanja već snimljenih filmova poput Batgirl i Scoob!: Holiday Haunt do upitnih odluka spajanja Discoveryjevog streaming servisa s HBO Maxom u lijeno nazvani Max.

Problemi su se gomilali i prošlog mjeseca kada je najavljeno da Turner Classic Movies praktički prestaje postojati, a došlo je i do rasprodaje filmske i televizijske glazbe za 500 milijuna dolara među kojima je i poznata skladba “As Time Goes By” iz Casablance koja je korištena i kao uvod u sve filmove Warner Brosa. Nakon urgiranja najpoznatijih holivudskih redatelja Stevena Spielberga, Martina Scorsesea i Paula Thomasa Andersona čini se da će TCM pasti u ruke Michaela De Luce i Pamele Abdy, šefova WB-ovih filmova. Živi bili pa vidjeli.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861