Showtime naručio Halo, Kyle Killen imenovan showrunnerom serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Showtime naručio Halo, Kyle Killen imenovan showrunnerom serije

Showtime naručio Halo, Kyle Killen imenovan showrunnerom serije

Prošlo je sad već više od četiri godine od kad je Microsoft najavio live-action verziju Xboxove najpopularnije igre – Halo. Kao i velika većina svijeta i mi smo u potpunosti zaboravili na to jer je prošlo skoro pola desetljeća i koga briga za Xbox – naravno.

Microsoft se razbacivao novcem i najavio da kreće u nadmetanje sa Netflixom, Huluom, Amazonom i ostalom internetskom streaming ekipom koja već neko vrijeme vrlo uspješno producira originalni televizijski sadržaj za svoje platforme. Spominjala su se i velika producentska imena poput Stevena Spielberga — jer njegovi zadnji tv-projekti su zbilja hvale vrijedni — te Ridleyja Scotta, koji će se još uvijek potpisati na dno ugovora i ubirati određeni postotak.

Indiewire javlja kako je Showtime naručio deset epizoda za prvu sezonu Haloa, a mreža se i hvalila kako su scenariji Kylea Killena baš… killer. Dom serija poput Dice, White Famous i osme sezone Dextera – kabelska mreža će ugostiti Microsoftovu uspješnicu o svemirskom ratovanju, Master Chiefu i Cortani. Pored scenarista i showrunnera Killena (Awake, Lone Star) – Showtime je objavio i kako će Ropert Wyatt sjesti u redateljski stolac. Kada ćemo moći gledati – još ne znamo.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861