Reacher: Amazon brzinski obnovio seriju za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Reacher: Amazon brzinski obnovio seriju za drugu sezonu

Reacher: Amazon brzinski obnovio seriju za drugu sezonu

Samo nekoliko dana nakon premijere serije glavešine s Amazona odlučile su obnoviti svoju najnoviju seriju Reacher za drugu sezonu. Prvi paket od osam epizoda koji sačinjava prvu sezonu svoju je premijeru imao prošlog petka. Nakon što su neka mjerila odlučila da je Amazonova serija The Wheel of Time “najveća nova serija 2021. u SAD-u” Amazon opet ima razloga za slavlje.

Internet knjižara je javila da je prva sezona Reachera već sad među pet najgledanijih serija u SAD-u i globalno na njihovoj streaming platformi. Brojke naravno nismo dobili, ali vjerovat ćemo im na riječ valjda.

“Fenomenalni debi serije svjedoči o stvaralaštvu autora književnog predloška Leeja Childea, originalnom pristupu showrunnera Nicka Santore, Alanovom briljantnom utjelovljenju lika i predanosti talentiranih ljudi koji su neumorno radili ispred i iza kamere kako bismo napravili tako nedvojbeno vrijednu seriju.”, rekla je Jennifer Salke, šefica Amazon Studiosa.

Prva sezona serije temeljena je na “Killing Floor”, prvom romanu iz serijala koji broji dvadesetak naslova. Lee Child je knjige počeo objavljivati 1997.

Temeljena na romanima Leeja Childa, koji je ujedno i izvršni producent serije, seriju Reacher, s Alanom Ritchsonom u glavnoj ulozi (Titans, Smallville), produciraju Amazon Studios, Skydance Television i Paramount Television Studios. Reachera je za televiziju napisao scenarist Nick Santora (Scorpion, Prison Break), koji je također izvršni producent i showrunner.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861